Άγριες Μέλισσες : Αυτό είναι το μεγάλο φινάλε της σεζόν

Άγριες Μέλισσες : Το φινάλε του πρώτου κύκλου θα  μας καθηλώσει.
Αναλυτικά το τελευταίο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του Antenna

Οι περισσότεροι γνωρίζουμε πως   η Θεοδοσία, κατά κόσμον Χριστίνα Φαμέλη Χειλά, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη της πως θα αποχωρήσει απο τις Άγριες Μέλισσες 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα και του περιοδικού TV O’ CLOCK η Ελένη στο τέλος του Α κύκλου  θα βρεθεί για άλλη μια φορά στο επίκεντρο, καθώς γίνεται και πάλι στόχος της Θεοδοσίας. Αυτή τη φορά, όμως, Θεοδοσία θα κερδίσει την αντίπαλό της.

Ελένη και Λάμπρος ξανά μαζί

Η Ελένη παίρνει µία σημαντική απόφαση για το µέλλον της. ∆έχεται την πρόταση του Λάµπρου και ζουν επιτέλους τον έρωτά τους. Ωστόσο, η δική τους ευτυχία προκαλεί δυστυχία στον Θωµά και στη Θεοδοσία. Μάλιστα, ο Νέστορας αντιλαµβάνεται πως ο Θωµάς βυθίζεται ξανά στα σκοτάδια του και προειδοποιεί την Ελένη. Στη συνέχεια, ο Κυπραίος επιτίθεται άγρια στον Λάµπρο µη µπορώντας να συγκρατήσει τα συναισθήµατά του.  Ο δάσκαλος, µετά την επίθεση, ζητάει από τον πατέρα του να τον αποµακρύνουν από τον συνεταιρισµό.

Άγριες Μέλισσες φινάλε: Ο Θωμάς κάνει ξανά χρήση μορφίνης

Τις επόµενες µέρες, όµως, ο Θωµάς δείχνει να χάνει τα λογικά του. Έχει αρχίσει ξανά να κάνει χρήση µορφίνης και η κατάστασή του χειροτερεύει βγάζοντας επιθετική και επικίνδυνη συµπεριφορά προς όλους. Ο Νέστορας, βλέποντάς τον έτσι, βρίσκεται σε µεγάλο δίληµµα για το εάν θα τον βοηθήσει ή θα αποφασίσει να τον εκδικηθεί για τον γιο του.

Δείτε ακόμη : Άγριες Μέλισσες: Το τραγικό φινάλε της Δροσως στη δεύτερη σεζόν!

 

Η Θεοδοσία καταστρέφει την Ελένη

Ο Θωµάς, όµως, δεν αποτελεί κίνδυνο για την Ελένη. Ο άνθρωπος που τη µισεί περισσότερο από όλους είναι η Θεοδοσία, η οποία έχει την ευκαιρία να την καταστρέψει για πάντα.

Οταν ο Γιάννος αποφάσισε να τα βάλει με τους Σεβαστούς ώστε να γλιτώσουν τη φυλακή οι αδελφές Σταμίρη, κανείς δεν είχε φανταστεί πως ο νεαρός θα αποκάλυπτε όλη την αλήθεια στο ημερολόγιο του. Και κυρίως η Ελένη.
Η Ασημίνα και η Δρόσω, που εκτός από τις τύψεις τους για τον άδικο χαμό του, ένιωσαν πως τίποτα δεν θα αποκάλυπτε το ένοχο μυστικό τους.

Η Θεοδοσία μετά το διαζύγιο της με τον Λάμπρο αρχίζει να ετοιμάζει τα πράγματα της για να φύγει από το σπίτι.  Δεν υπάρχει λόγος να μείνει πια εκεί,

Ένα πρωί καθώς ψάχνει στα ντουλάπια ανακαλύπτει ένα τετράδιο. Το ανοίγει και βλέπει πως είναι το ημερολόγιο του Γιάννου! Στην αρχή διστάζει να το διαβάσει, αλλά η αγωνία και η περιέργεια της την ωθούν στο να μάθει τι είχε στο μυαλό του. Δεν αργεί γρήγορα να πάθει σοκ όταν φτάνει στο σημείο όπου διαβάζει την αλήθεια για τον φόνο του Σέργιου και τα δικά του σχέδια.

Τι γράφει το ημερολόγιο του Γιάννου

«Εκείνο το βράδυ τον σκότωσαν και πολύ τις χάρηκα! Επιτέλους γλίτωσα από έναν τύραννο που μου φερόταν σαν σκουπίδι, με έβριζε και με χτυπούσε! Όμως η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω με έσωσαν! Και έσωσαν και όλο το χωριό από αυτό το απόβρασμα», γράφει σε κάποιο σημείο.

Και συνεχίζει παρακάτω: «Δεν θα αφήσω την Ελένη, την Ασημίνα και τη Δρόσω να πάνε στη φυλακή! Ειδικά τη Δράσω μου… θα αναλάβω εγώ το έγκλημα! θα πάρω πάνω μου τον φόνο και εκείνες θα γλιτώσουν τη φυλακή».

Η Θεοδοσία δεν μπορεί να πιστέψει όσα διαβάζει. Έχει σοκαριστεί. Δεν ξέρει αν πρέπει να μιλήσει ή να κρύψει την αλήθεια για όσα έμαθε
Αμέσως κρύβει  το ημερολόγιο στα πράγματά της και για αρχή αποφασίζει να το κρατήσει μυστικό. Όταν όμως ανακαλύπτει πως ο Λάμπρος έχει αρχίσει και επίσημα να κυκλοφορεί με την Ελένη, έχοντας μόλις βγει το διαζύγιο τους, νιώθει και πάλι μίσος για εκείνη.

Η Θεοδοσία, έχοντας στα χέρια της αυτό το αποδεικτικό στοιχείο, θεωρεί πως είναι η µοναδική φορά που µπορεί να καταστρέψει την Ελένη και να απαλλαγεί για πάντα από την παρουσία της.

Αποφασίζει να την τιμωρήσει και να την καταδικάσει στη δυστυχία για εκδίκηση! «θα σαπίσεις στη φυλακή»  μονολογεί

Έτσι, παραδίδει το γράµµα στην Αστυνοµία.

Άγριες Μέλισσες φινάλε : Η Ελένη συλλαμβάνεται για τη δολοφονία του Σέργιου

Η µοίρα των τριών αδελφών κινδυνεύει να αλλάξει µε τον πιο βίαιο τρόπο, όταν η Ελένη συλλαµβάνεται ως ένοχη για τη δολοφονία του άντρα της. Σε αυτό το σηµείο θα τελειώσει ο συγκλονιστικός πρώτος κύκλος της σειράς.

Δείτε ακόμη: Στο νοσοκομείο ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες- Έπεσε από τον 3ο

 

 

 

 

Close