«Αγριες Μέλισσες»: Αυτό είναι το μέλλον των ζευγαριών της σειράς

Η σειρά που όλοι λατρέψαμε επιτέλους επιστρέφει και μάλιστα με συνταρακτικές εξελίξεις. Το περιοδικό Τηλέραμα δημοσιεύει έχει συγκεντρώσει τις εξελίξεις της σειράς «Άγριες Μέλισσες» αναφορικά με το μέλλον όλως των ζευγαριών, νόμιμων και μη…

Ποιο το μέλλον της Λενιώς και του Κυπραίου στις «Άγριες Μέλισσες»

Στην καρδιά της Ελένης θα προσπαθήσει να μπει και πάλι ο Θωμάς, σύμφωνα με όσα αναφέρει το περιοδικό Τηλέραμα. Η Ελένη ωστόσο δεν μπορεί να ξεχάσει το γεγονός ότι τον εμπιστεύθηκε, του άνοιξε την καρδιά της, πείστηκε ότι μπορούν να έχουν μια καλή ζωή οι δυο τους και τελικά εκείνος δεν εμφανίστηκε ποτέ στην εκκλησία για τον γάμο τους.

Φυσικά δεν ξέρει ποιος πραγματικά είναι αυτός ο άντρας και τι είναι ικανός να κάνει. Ο Γιάννης Στάνκογλου σε δηλώσεις του στην τηλεόραση πάντως άφησε να εννοηθεί πως η σχέση των δύο στις «Άγριες Μέλισσες» αναθερμαίνεται.

Ο Θωμάς όμως έχει ένα ακόμη χαρτί να «παίξει», εκείνο της ζήλιας στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Η Μάρθα, η νύφη του Νέστορα και σύζυγος του ανθρώπου που έχει δολοφονήσει ο Κυπραίος στο παρελθόν, εκφράζει το ενδιαφέρον του για εκείνον. Η Ελένη θα ζηλέψει τη σχέση αυτή με τη Μάρθα, θα λυγίσει και θα τον βάλει και πάλι στη ζωή της, παρά τις αντιδράσεις του Λάμπρου που θεωρεί πως έχει έρθει η στιγμή η Ελένη και εκείνος να είναι μαζί.

Όμως η στιγμή τους δεν έχει έρθει ακόμη, όχι τουλάχιστον μέχρι όλοι να ανακαλύψουν ποιος πραγματικά είναι ο Θωμάς Κυπραίος, έστω κι αν ο Λάμπρος κινδυνέψει ακόμη και να χάσει τη ζωή του από αυτή την αποκάλυψη.

Δείτε και τα υπόλοιπα ζευγάρια με ένα κλικ εδώ! Ειδικά το τελευταίο δεν το περιμένατε…

Close