Άγριες Μέλισσες :Απρόβλεπτες εξελίξεις από τη συνάντηση Δούκα-Μιλτιάδη

Άγριες Μέλισσες : Απρόβλεπτες εξελίξεις από τη συνάντηση Δούκα Μιλτιάδη. Η Ελένη μαθαίνει πως είναι έγκυος, ο Βόσκαρης συναντιέται με γιατρό

Σύμφωνα με όσα είπε στο Πρωινό για τις Άγριες Μέλισσες ο Αλέξης Μίχας,  ο Βόσκαρης σήμερα συναντάει το γιατρό και τον ενημερώνει να κάνει έκτρωση στην Ελένη, χωρίς να το καταλάβει. Μάλιστα αφήνει και υπονοούμενα, πως στο παρελθόν έχει συμβεί ξανά κάτι αντίστοιχο.

Από το απόσπασμα που έδειξε η Φαιη σκορδά απο την συνομιλία που είχε ο γιατρός με το Βόσκαρη, ο γιατρός του λέει πως θα της πει να κάνει ένα τυπικό γυναικολογικό έλεγχο και μετά θα της πει πως θα αφαιρέσει ένα όζο απο τη μήτρα.

Η Ελένη θα το μάθει βέβαια τυχαία.

Η αθώωση του Δούκα και η συνάντηση με τον Μιλτιάδη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: ο Κωνσταντής βάζει σκοπό της ζωής του να σώσει τη Δρόσω .

ο Δούκας βρίσκεται προ της αθώωσής του από τον Αλέξη Γραμματικό, έτσι επισκέπτεται τον συνεταιρισμό. Εκεί θα έχει τη πρώτη συνάντηση με τον Μιλτιάδη. Θα είναι πολύ έντονο, αλλά δεν θα είναι όπως αυτό που θα ακολουθήσει στη συνέχεια. Ο Δούκας αθωώνεται από τον εισαγγελέα και ο Μιλτιάδης, σε έξαλλη κατάσταση, εισβάλει στην οικία των Σεβαστών και θα δούμε μία πάρα πολύ σκληρή σκηνή.

Παράλληλα, ο Δούκας μετά την αθώωσή του θέλει να πάρει πίσω την περιουσία που είχε γράψει στα παιδιά του. Ο Κωνσταντής συμφωνεί, ο Νικηφόρος όμως αντιδρά άσχημα.

Η αντίδραση της Μυρσίνης

Η Μυρσίνη, μετά από όλα αυτά που έχουν συμβεί, είναι με το μέρους του Δούκα γιατί θέλει την εύνοιά του.

Ο Δούκας είναι τελικά παιδί του Νικηφόρου;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» ο Νικηφόρος κινεί τα νήματα ώστε να πληρώσει αυτά που έχει κάνει και να μπει στη φυλακή ο πατέρας του ο Δούκας. Ή μήπως τελικά ο Δούκας δεν είναι πατέρας του, αλλά ο Νικηφόρος είναι γιος της Μυρσίνης και του αδελφού του Δούκα – γεγονός που θα δικαιολογούσε το πόσο διαφωνούν οι δύο τους;

 

 

Δείτε επόμενα επεισόδια και σπόιλερ για τις Άγριες μέλισσες με ένα κλικ εδώ

 

 

Close