Η συνάντηση Δρόσως -Ασημίνας που καθηλώνει και το ένταλμα σύλληψης για τον Δούκα-Όσα θα δούμε την επόμενη εβδομάδα στις «Άγριες Μέλισσες»

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια -Β κύκλος : Περιλήψεις επεισοδίων των επεισοδίων 16,17,18,19,20,21,22 . Όλα αυτά που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στην αγαπημένη σειρά του αντεννα.

Δείτε επίσης : Άγριες μέλισσες: Όλα εδώ πληρώνονται-Αυτή είναι η τιμωρία της Μυρσίνης

05/10/20 ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16 Β ΚΥΚΛΟΣ

Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 16 β Κυκλος Η Θεοδοσία θα επισκεφθεί την Ελένη στη φυλακή προκειμένου να ζητήσει συγχώρηση και, κάτω από το βάρος της απόφασης του δικαστηρίου, οι δύο γυναίκες συμφιλιώνονται. Ο Δούκας, θορυβημένος από το ένταλμα σύλληψης εναντίον του, καταστρώνει με τη βοήθεια του Μελέτη και του Κωνσταντή ένα σχέδιο διαφυγής, παρά τις αντιρρήσεις της Μυρσίνης. Πριν φύγει όμως, θα κάνει μια τελευταία κίνηση, που θα σοκάρει όλη την οικογένεια.

Ο Βάλιαρης κρατάει αιχμάλωτό τον Μπεκιάρη με στόχο να τον αναγκάσει να ομολογήσει τα εγκλήματά του και το δολοφόνο του γιου του Νέστορα. Θα μάθει την αλήθεια ο Νέστορας; Η Ελένη μπαίνει στην αίθουσα του δικαστηρίου με θάρρος, έτοιμη να ακούσει την ετυμηγορία και ν’ αντιμετωπίσει τη μοίρα της…

Την ίδια στιγμή, ο Μιλτιάδης αποφασίζει να αποδώσει μόνος του δικαιοσύνη για τον άδικο θάνατο του Γιάννου.Λίγο πριν το τέλος της δίκης η Μυρσίνη ζητάει να καταθέσει Ο Θωμάς την έχει εκβιάσει με τις γυμνές της φωτογραφίες και της έχει ζητήσει να καταθέσει ότι ο θάνατος του σέργιου ήταν ατύχημα. Η Μυρσίνη ομως όταν ανέβει στο ειδώλιο θα καταθέσει ότι η Ελένη σκότωσε το παιδί της και τόσο καιρό έλεγε ψέματα.

Όταν έρθει η σειρά της Ελένης να καταθέσει θα υποστηρίξει ότι κατηγορείται επειδή είναι γυναίκα αλλά η κατάθεση της Μυρσίνης όμως θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην απόφαση του δικαστηρίου κι έτσι ο Εισαγγελέας θα προτείνει θανατική ποινή.

Οι άνθρωποι της Μυρσίνης έχουν συγκλονιστεί αλλά οι Σεβαστοί είναι χαρούμενοι. Η Μυρσίνη από την άλλη, αν και η απόφαση του δικαστηρίου την ικανοποιεί, έχει πληρώσει για να σκοτώσουν την Ελένη. Θέλει να είναι σίγουρη πως αυτή που σκότωσε το παιδί της πως θα πεθάνει. Θα βρεί κάποιον που θα το επιχειρήσει να σκοτώσει την Ελένη?

06/10/20 ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 17 Β ΚΥΚΛΟΣ

Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 17 β Κυκλος Η ημέρα της ανακοίνωσης της τελικής απόφασης έχει φτάσει. Ο δικαστής ανακοινώνει πως η ποινή της Ελένης είναι ισόβια. Η απόφαση θα προκαλέσει την οργή των Σεβαστών που με θυμό ζητούν θανατική καταδίκη. Όλοι είναι σοκαρισμένοι από την απόφαση του δικαστηρίου.

Δείτε επίσης Άγριες μέλισσες: Πανικός στο διαφάνι -Νεκρός ο Μελέτης

Οι τρεις αδερφές σε ένα σπαρακτικό αποχωρισμό, βρίσκονται μπροστά στην ωμή πραγματικότητα. Ο Λάμπρος δίνει όρκους αγάπης ενώ η Ελένη του ζητά να την ξεχάσει. Η Μυρσίνη όμως είναι αποφασισμένη να προχωρήσει με το σχέδιό της μέχρι τέλους. Ο Μιλτιάδης συνειδητοποιεί τι έκανε και λυγίζει από τις τύψεις… Η οικογένεια των Σεβαστών είναι συντετριμμένη με την πράξη του Μιλτιάδη… Η Βιολέτα βλέπει τα όνειρά της με το Μιλτιάδη να γκρεμίζονται ενώ όλο το χωριό βυθίζεται στη θλίψη με τον Παναγιώτη να μην αντέχει τις τύψεις…

07/10/20 ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 18 Β ΚΥΚΛΟΣ

Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 18 β Κυκλος Η Ελένη περιμένει τη μεταφορά της στη φυλακή… εκεί που θα περάσει το υπόλοιπο της ζωή της. Ο Μιλτιάδης στο κρατητήριο περιμένει στωικά την τιμωρία του ύστερα απ’ την πράξη του. Ο Τόλλιας περιμένει την δικιά του τιμωρία για τις παράνομες πράξεις του και ο Νέστορας προσπαθεί ν’ αντέξει την αλήθεια που τόσο πολύ λαχταρούσε… αυτή είναι η νέα πραγματικότητα που ξεδιπλώνεται και οι συνέπειες της θα είναι ανυπολόγιστες για όλους.

Το άλλοτε παντοδύναμο σπίτι της οικογένειας Σεβαστού κλυδωνίζεται συθέμελα, ο Λάμπρος βλέπει σε μια μέρα να χάνει όλο του τον κόσμο και η Ασημίνα με την Δρόσω χάνουν το στήριγμα τους και το μόνο πια που τις ενώνει είναι το θανάσιμο μυστικό τους… η Ελένη μεταφέρεται στη φυλακή. Το περιβάλλον εχθρικό. Εκεί την περιμένει ένας μυστηριώδης άντρας που θ’ ανοίξει την πόρτα για να ζήσει τη νέα της κόλαση…

08/10/20 ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 19 Β ΚΥΚΛΟΣ

Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 19 β Κυκλος Η Ελένη γνωρίζει τον Μάνο Βόσκαρη, ο οποίος είναι διευθυντής των φυλακών. Αμέσως καταλαβαίνει οτι θα της κάνει τη ζωή κόλαση. Ο Κυπραίος φαίνεται πως θα κλείσει τους λογαριασμούς του με όλους καθώς πλησιάζει η ώρα που ο Νέστορας θα τον αντιμετωπίσει. Η Μυρσίνη έντρομη συνειδητοποιει πως ο Κυπραίος πραγματοποίησε την απειλή του. Πώς θα αντιδράσει; O Νικηφόρος έχει αναλάβει τα ηνία των οικογενειακών επιχειρήσεων προσπαθώντας να λύσει τα προβλήματα. Μόνο που αυτό θα βάλει για άλλη μια φορά την Ασημίνα σε σκέψεις για το μέλλον του γάμου τους.

09/10/20 ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 20 Β ΚΥΚΛΟΣ

Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 20 β Κυκλος Ο Βόσκαρης και οι παρατρεχάμενοι μετατρέπουν σε εφιάλτη την ζωή της Ελένης, η οποία είναι αναγκασμένη να περνάει τις μέρες της κλεισμένη στην απομόνωση. Από την άλλη μεριά ο Νικηφόρος και η Ασημίνα εδραιώνουν σιγά σιγά τη θέση τους ως το πρώτο ζεύγος στην οικία των Σεβαστών. Παράλληλα η Δρόσω μαζεύει τα πράγματα της και φεύγει απ’ το Διαφάνι για να αναζητήσει μια καλύτερη ζωή.

Ο Μιλτιάδης δεν αντέχει τον Γολγοθά που ανεβαίνει εδώ και καιρό και έχει ένα έντονο ξέσπασμα που θα τον οδηγήσει στο αναρρωτήριο της φυλακής. Ο Κυπραίος αφού τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες του θα επιστρέψει στο σπίτι με σκοπό να περάσει το τελευταίο βράδυ με τον Νέστορα και την επομένη να φύγει απ’ το Διαφάνι. Όμως ο Νέστορας έχει άλλα σχέδια στο μυαλό του και οι δυο άντρες θα αναμετρηθούν και ο νικητής θα είναι μόνο ένας!

12/10/20 ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 21 Β ΚΥΚΛΟΣ

Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 21 β Κυκλος Στη φυλακή, έπειτα από αρκετές ημέρες στην απομόνωση, η Ελένη θα καταφέρει επιτέλους να επιστρέψει στο κελί της ενώ λίγο αργότερα θα δεχθεί και το πρώτο της επισκεπτήριο. Ό Βόσκαρης ο διευθυντής των φυλακών συνεχίζει να της κάνει τη ζωή μαρτύριο. Η Ελένη θα συνηδητοποιήσει ότι αυτό που ζει μέσα στη φυλακή είναι χειρότερο από αυτό που ζούσε στο Διαφάνι και πως δεν έχει επιλογές. Έτσι θα υπομείνει σιωπηλά όλα τα βασανιστήριά της από τον διευθυντή των φυλακών Βόσκαρη, ο οποίος της δείχνει ένα άλλο πρόσωπό του, που την τρομοκρατεί. Η κατάσταση στη φυλακή γίνεται ολοένα και πιο ανυπόφορη.

Οι συνθήκες επιβίωσης είναι άθλιες και η Ελένη πείθει τις άλλες κρατούμενες να ξεκινήσουν απεργία πείνας. Ο Βόσκαρης όταν μάθει τις εξελίξεις στη φυλακή θα καλέσει την Ελένη στο σπίτι του κι εκεί η Ελένη θα έρθει για μια ακόμη φορά αντιμέτωπη με μια γνώριμη κατάσταση, με έναν γνωστό εφιάλτη. Ο διευθυντής των φυλακών της δείχνει επιδεικτικά τη δύναμή του και ποιες είναι οι προθέσεις του. Θα μπορέσει άραγε και αυτή τη φορά η Ελένη να επιβιώσει και να ξεφύγει από τα χέρια ενός άντρα, που θέλει να την κάνει δική του με κάθε κόστος;

13/10/20 ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22 Β ΚΥΚΛΟΣ

Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 22 β Κυκλος Ο Δούκας Σεβαστός δεν έχει πια την ίδια δύναμη που είχε κάποτε. Ό Νικηφόρος που έχει πλέον τα ηνία εξακολουθεί να βρίσκεται απέναντί του και να τον πολεμά.Ο Νικηφόρος προσπαθώντας να βάλει σε τάξη τις δουλειές και την περιουσία του δυσκολεύεται και λόγω των αποφάσεών του συγκρούεται με τη μητέρα του και τον Κωνσταντή.

Ο Δούκας δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια και χρησιμοποιεί δυο ανθρώπους έτσι ώστε η διαχείριση της περιουσίας να γίνει όπως θέλει ο ίδιος και όχι με τον τρόπο που θέλει ο γιος του.Ο Νικηφόρος προτείνει στον Λάμπρο να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να συμμετέχει κι αυτός στο συνεταιρισμό, μ’ όλη την περιουσία των Σεβαστών! Λογαριάζει όμως χωρίς τον ξενοδόχο, δηλαδή τον Δούκα, ο οποίος θα του στήσει παγίδα.

Ο Δούκας αποφασίζει να πάρει τη διαχείρηση της οικογενειακής περιουσίας από το Νικηφόρο και να τη δώσει στον Κωνσταντή.Ο Δούκας όμως δεν σταματάει εκεί. Αποφασίσει να παγιδεύσει μετά τον Νικηφόρο και στη Μυρσίνη.

Της ζητάει να συναντηθούν και η Μυρσίνη αν και φοβάται είναι αποφασισμένη να τον συναντήσει και να του εξηγήσει. Η συζήτησή τους όμως θα είναι απρόβλεπτη.Λίγο αργότερα η Μυρσίνη θα ζητήσει από τον Κωνσταντή να τη βοηθήσει να τα ξαναβρεί με τον πατέρα του. Του εκμυστηρεύεται το λόγο που ο Δούκας είναι θυμωμένος μαζί της, παρουσιάζοντας όμως τα γεγονότα διαφορετικά.

Close