Άγριες μέλισσες Γ κύκλος: Αυτός ο άντρας διεκδικεί την καρδιά της Ελένης

Και αφοί ο δεύτερος κύκλος της αγαπημένης μας σειράς Άγριες μέλισσες ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (3/6) καθηλώνοντας το κοινό έρχεται η σειρά του τρίτου κύκλου που θα μας συναρπάσει ακόμη περισσότερο. Οι ήρωες της σειράς έχουν ήδη ξεκινήσει να κάνουν νέα αρχή αφήνοντας το σκοτεινό παρελθόν που τους τραυμάτισε πίσω .

Κάποιοι από τους πρωταγωνιστές παραμένουν στο Δάφανι και παλεύουν να ξεκινήσουν τη ζωή τους από την αρχή. Από την άλλη  κάποιοι άλλοι μετακομίζουν στην Λάρισα. Αξίζει να σημειωθεί πως ενώ ένα από τα ζευγάρια θα μεταβεί  στη Λέρο, λόγω πολιτικών φρονημάτων.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Τηλεθεατής», ένα νέο πρόσωπο θα εμφανιστεί στη σειρά και θα προσπαθήσει μπει ανάμεσα στην Ελένη και τον Λάμπρο. Το πρόσωπο αυτό δεν το έχουμε ξαναδεί  αλλά για το ζευγάρι είναι γνώριμο στην Ελένη και τον Λάμπρο.

Άγριες μέλισσες Γ κύκλος: Αυτός ο άντρας διεκδικεί την καρδιά της Ελένης

Δείτε επίσης : «Άγριες Μέλισσες»- τρίτος κύκλος: Ένας χωρισμός που δεν περιμένουμε και μια επανασύνδεση

Αναφέρεται ως  Ζάχος Λυκογιάννης και είναι  γιος της Μάρως μιας γυναίκας η οποία βοήθησε την Ελένη μετά τον θάνατο της μητέρας της. Η Μάρω βοηθούσε την Ελένη στα μαθήματα του σχολείου και της δίδαξε να στέκεται στα πόδια της και να πιστεύει στον εαυτό της. Από την άλλη ο Ζάχος, ήταν κρυφά ερωτευμένος με την Ελενη  Σταμίρη, αλλά δεν της το είπε ποτέ επειδή γνώριζε την λατρεία της για τον Λάμπρο.

Άγριες μέλισσες Γ κύκλος: Αυτός ο άντρας διεκδικεί την καρδιά της Ελένης

Αργότερα  όμως, ο Λάμπρος ως φοιτητής έφυγε από το Διαφάνι και βαίνοντας από την ζωή της Ελένης  αφού έτσι του επέβαλαν  ο Μιλτιάδης και ο Γιώργης Σταμίρης πατέρας της Λενιώς . Τότε ο Ζάχος πηρέ δύναμη και εξέφρασε στην Ελένη τα συναισθήματα του . Η Ελένη δέχτηκε να τον αρραβωνιαστεί! Δεν παντρεύτηκαν όμως επειδή  ο Ζάχος, ως  στρατιωτικός, θα έπαιρνε μετάθεση σε νησί οπότε  η Ελένη δεν ήθελε να φύγει  από το Διαφάνι. Ο Ζάχος όμως επέστρεψε και η ιστορία ξετυλίγεται στις Άγριες Μέλισσες

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close