Άγριες μέλισσες Γ κύκλος: Μέγκα σπόιλερ – Ελένη και Λάμπρος στη Λέρο

Άγριες μέλισσες Γ κύκλος: Μέγκα σπόιλερ – Ελένη και Λάμπρος στη Λέρο

Οι Άγριες Μέλισσες ρίχνουν αυλαία την Πέμπτη 3 Ιουνίου, με ένα συγκλονιστικό φινάλε που θα αλλάξει τα πάντα. Κι ενώ όλοι ασχολούνται με το μεγάλο φινάλε, ξεκίνησαν τα spoilers για την τρίτη σεζόν.
Οι Άγριες μέλισσες θα μπουν στην περίοδο της δικτατορίας, όπως είναι γνωστό, και θα υπάρξουν μεγάλες ανατροπές. Οι οποίες γίνονται εξαιτίας της αντίθεσης με το καθεστώς. Το Διαφάνι δεν θα είναι το μοναδικό μέρος όπου θα εκτυλίσσεται η πλοκή της τρίτης σεζόν.

Αρχικά, μπαίνει στο… παιχνίδι η Λάρισα. Εκεί θα μετακομίσουν ο Δούκας και η Μυρσίνη. Ο Δούκας θα ταχτεί υπέρ του καθεστώτος των συνταγματαρχών, θα είναι φίλα προσκείμενος στη χούντα.

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες τελευταίο επεισόδιο: Μιλτιάδης και μελέτης καίγονται

Ένα άλλο ζευγάρι στις Άγριες Μέλισσες, όμως, θα αντιδράσει πάρα πολύ έντονα. Έχει αριστερά φρονήματα και γι’ αυτό θα πάρει τον δρόμο της εξορίας. Ένας από τους τόπους εξορίας ήταν και η Λέρος, στα Δωδεκάνησα.

Η Λέρος, λοιπόν, θα είναι βασικός τόπος πλοκής της σειράς την τρίτη σεζόν κι εκεί οδεύει ένα από τα πρωταγωνιστικά ζευγάρια της σειράς. Γεγονός που ενισχύει την άποψη ότι θα είναι η Ελένη και ο Λάμπρος εκείνοι που θα εξοριστούν. Μπορεί η είδηση να μην επιβεβαιώνεται, αλλά όλα τα spoilers αυτούς «δείχνουν».

Έτσι, όπως όλα δείχνουν, την επόμενη σεζόν οι Άγριες Μέλισσες θα διαδραματίζονται στο Διαφάνι, τη Λάρισα και την Λέρο.

πηγη : iciao.gr

Close