Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα συγχωρεί τον Νικηφόρο;

Η Ασημίνα βίωσε τη μεγαλύτερη προδοσία, όταν έμαθε πως η αδερφή της περιμένει το παιδί του άνδρα της. Ο κόσμος της διαλύθηκε και αδυνατεί να συγχωρέσει τις αδερφές της και τον Νικηφόρο γι’αυτήν τους την πράξη.

Η νεαρή Σταμίρη έχει αλλάξει συμπεριφορά και φέρεται με τον πιο σκληρό τρόπο τόσο στις αδερφές της, όσο και στον άνδρα της, ενώ το σχέδιο της Μυρσίνης για την ψεύτικη εγκυμοσύνη προχωράει κανονικά.

Τι θα γίνει όμως με το ζευγάρι; Θα καταφέρει η Ασημίνα να συγχωρέσει τον Νικηφόρο;

Σύμφωνα με όσα γράφει στο MYtv η Σοφία Τσίρκα, στα επόμενα επεισόδια -όταν αυτά προβληθούν- ο Νικηφόρος οπλίζεται με υπομονή και καθημερινά φροντίζει να της δείχνει πόσο πολύ την νοιάζεται και πόσο έχει μετανιώσει.

Μάλιστα, της αποκαλύπτει ότι θα κάνει τα πάντα για να εμποδίσει τα σχέδια του πατέρα του για την απαλλοτρίωση. Η Ασημίνα στηρίζει την απόφασή του και δέχεται να τον βοηθήσει. Αυτή η υπόθεση τους φέρνει πιο κοντά.

Η Ασημίνα είναι, όμως, αποφασισμένη να προχωρήσει με το σχέδιο της ψεύτικης εγκυμοσύνης και να μην ακούσει κανέναν. Παρ’ όλα αυτά, βλέπει τις προσπάθειες που κάνει ο Νικηφόρος και τις αναγνωρίζει.

Από τη μία θέλει να ακούσει την καρδιά της και να τον συγχωρήσει, από την άλλη, όμως, το αγκάθι της προδοσίας του την τυρρανά. Τι θα συμβεί με τον Νικηφόρο και την Ασημίνα στις Άγριες Μέλισσες; Περιμένουμε να δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Close