«Άγριες Μέλισσες»: Η «Ελένη» συναντά τη «Θεοδοσία» και η κουβέντα τους θα βαφτεί με αίμα

Όταν μπλέκονται η αγάπη, ο εγωισμός και το μίσος…

Οι εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες» θα είναι για μία ακόμη φορά ανατρεπτικές. Μέχρι τώρα γνωρίζουμε ότι ο Λάμπρος μαθαίνει για την παράνομη σχέση της γυναίκας του με τον γυναικολόγο και είναι αποφασισμένος να χωρίσει προκειμένου να βρουν την ευτυχία και οι δύο. Ωστόσο, η Θεοδοσία που την έχει κυριεύσει ο εγωισμός και το μίσος δεν είναι διατεθειμένη να του δώσει διαζύγιο.

Σύμφωνα με το πάτα έγκυρο ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα στο MYtv, η προσωπική ζωή της Λενιώς θα έχει και άλλη ανατροπή.

Ο Λάμπρος επισκέπτεται δικηγορικό γραφείο και ενημερώνει τη Θεοδοσία για τις προθέσεις του και πως θα την αναγκάσει να υπογράψει τα χαρτιά του διαζυγίου. Η Ελένη μαθαίνει όλα αυτά που συμβαίνουν στη ζωή του και ταράζεται. Θα φορέσει τελικά το δαχτυλίδι του Κυπραίου ή θα περιμένει το διαζύγιο του Λάμπρου.

Η Θεοδοσία βλέποντας την αδιάφορη στάση του Λάμπρου απέναντί της, έρχεται στα όριά της. Είναι θυμωμένη κι εξοργισμένη. Κι ενώ παλεύει με τους δαίμονές της, συναντάει τυχαία την Ελένη. Οι δύο γυναίκες έχουν μια έντονη συζήτηση και η συνάντησή τους θα βαφτεί με αίμα. Η Ελένη πέφτει από έναν γκρεμό και τραυματίζεται σοβαρά. Η Θεοδοσία είναι μάρτυρας του ατυχήματος αλλά βρίσκεται σε ένα τεράστιο ηθικό δίλημμα. Να φωνάξει βοήθεια και να την σώσει ή να την αφήσει εκεί καθώς, εάν η Ελένη φύγει από τη ζωή τους, θα έχει ακόμη μία ευκαιρία στον γάμο της με τον Λάμπρο…

Close