Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη επιτίθεται στην Ελένη

Άγριες Μέλισσες :  Η έχθρα ανάμεσα σε Μυρσίνη και Ελένη Σταμίρη δεν θα σταματήσει ποτέ – Με έναν ακόμη καυγά να αναστατώνει το Διαφάνι.

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη επιτίθεται στην Ελένη 

Μια δυνατή σκηνή αναμένεται να δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας στην σειρά εποχής του ΑΝΤ1 ανάμεσα στην Μυρσίνη και την Ελένη που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Για ποιο λόγο η Μυρσίνη ορμάει στην Ελένη στις Άγριες Μέλισσες;

Η έχθρα που δεν θα σταματήσει ποτέ

Όπως θα παρακολουθήσετε και στο επεισόδιο της Δευτέρας σύμφωνα με το youfly.com , ο γάμος του Μελέτη και της Κορίνας, παρόλο το παράξενο κλίμα που επικρατούσε, τελείωσε αισίως. Οι δυο τους πλέον θα ζήσουν την ζωή τους σαν κανονικό ζευγάρι και φυσικά ο Δούκας με την Μυρσίνη επισκέφθηκαν το Διαφάνι για να παραστούν στο γάμο τους.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 45 , 46 , 47 , 48

Μια απρόσμενη συνάντηση όμως θα ταράξει το ζευγάρι καθώς μπροστά τους θα βρεθεί η Ελένη και η συνέχεια θα είναι απρόβλεπτη. Το μίσος που έχει η Μυρσίνη για την Σταμίρη συνεχίζει και οι δυο γυναίκες δεν χάνουν την ευκαιρία να διαπληκτιστούν όπου και να βρεθούν. Η Μυρσίνη από την πλευρά της δεν έχει κλείσει τους λογαριασμούς της με τις Σταμίρενες καθώς δεν έχουν πληρώσει όλες για τον θάνατο του γιού της.

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη επιτίθεται στην Ελένη

Παρόλο που η Μυρσίνη και ο Δούκας εγκατέλειψαν το Διαφάνι, η Μυρσίνη συνεχίζει να μισεί το ίδιο τις αδερφές Σταμίρη με αποτέλεσμα ένας ακόμα καυγάς με την Ελένη στο επεισόδιο της Δευτέρας στις Άγριες Μέλισσες, να είναι γεγονός.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close