Άγριες Μέλισσες: Μαχαιρώνουν τον Μιλτιάδη και ο Δούκας αρνείται να τον σώσει

Καταιγιστικές εξελίξεις γίνονται στις Άγριες Μέλισσες! Με το κάθε επεισόδιο να είναι και πιο ανατρεπτικό, το ενδιαφέρον των τηλεθεατών παραμένει καθημερινά αμείωτο. Αυτή τη φορά θα δούμε πως μαχαιρώνουν τον Μιλτιάδη και ο αδερφός του, Δούκας, αρνείται να τον σώσει.

 

Συγκεκριμένα, η απόφασή του να σώσει τη Βιολέττα τον φέρνει αντιμέτωπο με τον Κωνσταντή και τον Μελέτη. Η κατάσταση ξεφεύγει πέρα από κάθε όριο και ο Μιλτιάδης πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος από μαχαιριά που δέχεται. Λίγο αργότερα τον βρίσκουν πεσμένο στο έδαφος ο Χρόνης και ο Προκόπης και προσπαθούν να τον μεταφέρουν στο σπίτι.

Όταν όλοι συνειδητοποιούν ότι ο Μιλτιάδης χρειάζεται γιατρό για να σωθεί, η Ανέτ ζητάει το αμάξι του Δούκα για να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Τότε, όμως, διαπιστώνει ακόμη μία φορά τη σκληρή πλευρά του και πόσο λίγο νοιάζεται για τον ίδιο του τον αδελφό.

Κι ενώ ο Προύσαλης προσπαθεί να μάθει αν κάποιος γνωρίζει κάτι για την απόπειρα δολοφονίας, ο Κωνσταντής συγκρούεται με τον Μελέτη για την απερισκεψία του.

 

Close