Αγίες μέλισσες : Με αυτόν τον άνδρα απατά η Ασημίνα τον Νικηφόρο

Μεγάλες ανατροπές αναμένονται στην επιτυχημένη σειρά του Αντ1 Άγριες Μέλισσες. Ο νέος ηθοποιός που θα προστεθεί στο  cast της σειράς θα φέρει μεγάλες αλλαγές στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις. 

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Ένας φόνος από το παρελθόν φέρνει την κάθαρση της Λενιώς

Ο Γιάννης Βασιλώττος λοιπόν είναι το πρόσωπο που θα αναστατώσει το Διαφάνι. Σύμφωνα με το  MYtv ο Γιάννης Βασιλώττος είναι γιος του Κυριάκου που θα προκαλέσει αναστάτωση τόσο στην Ουρανία  όσο και στον σύζυγο της Κυριάκο αφού θα δεν θα αργήσει να δείξει τον πραγματικό του χαρακτήρα.

Εκτός όμως από τις ζωές του Κυριάκου και της  Ουρανίας θα αναστατωθεί και η ζωή της Ασημίνας.

Η Ασημίνα Σταμίρη   που είναι πλέον γυναίκα του Νικηφόρου Σεβαστού θα συναντήσει τον Γιάννη Βασιλώττο ως Μπάμπη  ο οποίος θα την πολιορκήσει στενά έχοντας τον τίτλο του τεντιμπόη .

View this post on Instagram

A post shared by Ars longa, vita brevis. (@giannis_vasilottos) on

 

 

 

Η Ασημίνα μετά την εμφάνισή του Δούκα θα προσπαθήσει να βρει διέξοδο  στον Μπάμπη αφού  η κατάσταση στο σπίτι των Σεβαστών θα είναι φορτισμένη και πολύ πιεστική, και όπως διαβάσατε σε προηγούμενο άρθρο μας η Ασημίνα θα απατήσει τον Νικηφόρο με τον μπάμπη

Αγίες μέλισσες : Με αυτόν τον άνδρα απατά η Ασημίνα τον Νικηφόρο

Ο Γιάννης Βασιλώττος θα κάνει τη  εμφάνιση του στη σειρά την επόμενη εβδομάδα και θα παραμείνει για αρκετό διάστημα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ηθοποιός  ασχολείται και με τη μουσική οπότε δεν αποκλείεται να τον δούμε να  τραγουδάει

Close