Αγρiες Μέλισσες: Ο Ακύλας μαθαίνει πως ο γιος του είναι ομοφυλόφιλος

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια είναι συγκλονιστικές καθώς Ο Ακύλας μαθαίνει πως ο γιος του είναι ομοφυλόφιλος και ο Λευτέρης φυγαδεύεται από την Ελένη για να γλιτώσει το θάνατο.

Στα επόμενα επεισόδια του 3ου κύκλου της σειράς άγριες μέλισσες θα δούμε την κόντρα του Ακύλα με τον Λευτέρη να κορυφώνεται.

Εχούμε δει πως ο Ακύλας Μεγαρίτης, ξεκάθαρα ξεχωρίζει τα παιδιά του και η Ζωή, η γυναίκα του είναι πάντα στη μέση, για να υπερασπιστεί το γιο της, από την μανία του Ακύλα.

Ενώ βλέπουμε πως την Κορίνα την κακομαθαίνει και της κάνει όλα τα χατίρια, στο Λευτέρη φέρεται λες και είναι βάρος. Κα συχνά πυκνά, τον υποτιμά και τον ειρωνεύεται.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω μπλέκει με έναν γοητευτικό αλλά παντρεμένο άνδρα

Ο Ακύλας Μεγαρίτης είναι ένας πολύ σκληρός άνθρωπος, φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν μαθαίνει πως ο γιος του είναι ομοφυλόφιλος!

Αγρiες Μέλισσες: Ο Ακύλας μαθαίνει πως ο γιος του είναι ομοφυλόφιλος

Μόλις το μάθει, μετά από πάρα πολλούς και έντονους καβγάδες ο Λευτέρης θα φύγει από το σπίτι. Μόνος και κατατρεγμένος.

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες : Ο θάνατος της κυρά Δέσπως συγκλονίζει το Διαφάνι

Πώς θα αντιδράσει ο Ακύλας;

ο Ακύλας θα αρχίσει έναν ανελέητο πόλεμο με το γιο του και οι σκηνές που θα δούμε θα είναι πολύ σκληρές.Ο Λευτέρης,  θα δει ένα πολύ σκληρό πρόσωπο από τον πατέρα του , που θα βαλθεί να κάνει τη ζωή του γιου του κόλαση

Η Δρόσω όμως, που όπως έχουμε δει και στα προηγούμενα επεισόδια, τον θεωρεί πραγματικό  φίλο της των Λευτέρη, θα σταθεί στο πλευρό του

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: O Δούκας μαθαίνει τη σχέση Μιλτιάδη-Μυρσίνης

Αγρiες Μέλισσες: Ο Ακύλας μαθαίνει πως ο γιος του είναι ομοφυλόφιλος

Θα προσπαθήσει να βοηθήσει το Λευτέρη. Θα εξηγήσει τί συμβαίνει στην Ελένη και  αρχικά θα τον φιλοξενήσει στο σπίτι τους.

Ο Ακύλας Μεγαρίτης όμως, θα μάθει ότι ο γιος του μένει στο σπίτι της Ελένης Σταμίρη και θα γίνει έξαλλος .Θα βρει την Ελένη και θα την εκβιάσει. Θα της  ζητήσει να πετάξει στο δρόμο τον Λευτέρη, λες και μιλάει για κανέναν άγνωστο, όχι για τον γιο του. Όμως εκείνη, φυσικά και δεν θα ακούσει τον Ακύλα.

Αγρiες Μέλισσες: Ο Ακύλας μαθαίνει πως ο γιος του είναι ομοφυλόφιλος

θα μιλήσει στον Νώντα, ο οποίος  πιστεύουνε πως είναι υπεράνω υποψίας, να φιλοξενήσει το Λευτέρη στο σπίτι του. Ο  Νώντας θα δεχτεί και έτσι θα τον φυγαδεύσουν χωρίς κανένας να πάρει χαμπάρι στο σπίτι του Νώντα…. Και μετά από αυτό έρχονται πολλές εξελίξεις! Κάντε εγγραφή στις ειδοποιήσεις μας για να μαθαίνετε πρώτοι, όλες τις εξελίξεις στις Αγρiες Μέλισσες και σε όλες τις τηλεοπτικές σειρές, πριν παιχτούν στην τηλεόραση

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close