Άγριες μέλισσες: Νύχτα πάθους για Ελένη και Κυπραίο και η πρόταση γάμου

↔Ο Γιάννης Στάνκογλου που υποδύεται τον Θωμά Κυπραίο στη σειρά Άγριες Μέλισσες, δίνει ένα spoiler που κανείς δε γνώριζε.

Μέχρι στιγμής ξέραμε πως ο ρόλος του θα λάβει τέλος στα τελευταία επεισόδια αυτής της σεζόν. Αυτό που δεν γνωρίζαμε όμως είναι ότι θα τον δούμε και από Οκτώβρη στις οθόνες μας, συνεχίζοντας τον ρόλο του.

Διαβάστε τι αποκάλυψε παρακάτω ο Γιάννης Στάνκογλου στο περιοδικό “Τηλεθεατής”, σχετικά με τον ρόλο του στη σειρά Άγριες Μέλισσες,  αλλά και πότε θα αποχωρήσει τελικά.

“Ήταν μια συμφωνία για 145 επεισόδια. Λόγω της αναγκαστικής παύσης των δύο μηνών, παρατείνεται η συμμετοχή μου μέχρι να γυριστεί και το τελευταίο. Οπότε κατά τον Οκτώβρη θα δούμε το τέλος αυτής της ιστορίας, που κανονικά θα τελείωνε τώρα” τόνισε ο Γιάννης Στάνκογλου.

“Νομίζω πως είναι οριστικό το σενάριο! Η Μελίνα έχει γράψει την πορεία του χαρακτήρα, πρέπει να δούμε τον ήρωα να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του”.

“Είναι μια πολύ δύσκολη σχέση του Κυπραίου με τον Νέστορα. Ξεκίνησε με αρκετή απόσταση και σιγά σιγά εξελίχθηκε σε βάθος και αυτό χάρη στη γραφή της Μελίνας Τσαμπάνη. Είδαμε τη σχέση τους να ξεδιπλώνεται, να γίνεται σχέση πατέρα και γιου. Ο ήρωάς μου όμως έχει ένοχα μυστικά, πράγμα που ανακαλύπτει σιγά σιγά ο Νέστορας.

Ο Θωμάς Κυπραίος ζει όλο τον καιρό με αυτά και από τη στιγμή που σκοτώνει και το φίλο του, οδηγούμαστε σιγά σιγά σε δύσκολες καταστάσεις, που όπως είχε πει και ο Παύλος Ορκόπουλος, είναι σχεδόν αρχαία ελληνική τραγωδία”.

Close