Άγριες μέλισσες: Ο Γιάννος θα βρει τη δικαίωση

Άγριες μέλισσες: Ο Γιάννος θα βρει τη δικαίωση επιτέλους;

Τον τηλεοπτικό Γιάννο στην αγαπημένη σειρά εποχής, Άγριες μέλισσες  υποδύεται ο ηθοποιός ο Ιωάννης Αθανασόπουλος . Ο Γιάννος φέτος στις Άγριες Μέλισσες θα είναι  σε περισσότερα επεισόδιααποκάλυψε στο Πρωινό .

Θα είμαι σε αρκετά επεισόδια φέτος ως φάντασμα, στη σκέψη όπως ξέρω του Μιλτιάδη. Ουσιαστικά ο Γιάννος καθοδηγεί την σκέψη του Μιλτιάδη σε κάποιες αποφάσεις του. είπε ο ηθοποιός.

Μάλιστα για την σκηνή του ψυχιατρείου δήλωσε :

Το καλοκαίρι που κάναμε τη σκηνές του ψυχιατρείου, ήταν από το πρωί μέχρι το απόγευμα στο κρεβάτι με την αλυσίδα και δεν κουνιόταν καθόλου.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια -Β κύκλος : Περιλήψεις επεισοδίων 31 ,32 ,33 ,34 ,35

Πότε θα έρθει η δικαίωση του Γιάννου

Ο ηθοποιός είπε πως η δικαίωση δεν έχει ερθεί ακόμη . Αυτό φαντάζομαι θα κρατήσει μέχρι το τέλος της χρονιας. Θα δείτε μία πλευρά του Γιάννου λίγο πιο κακή, δικαιολογημένα κακή θέλοντας να βρεθεί δικαίωση για το φόνο του. Περιμένω να εμφανιστώ σε μια σκηνή με το Δούκα, με το μελέτη γιατί πρέπει να πληρώσουν.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου αν κρύβει και άλλα μυστικά ο Γιάννος απάντησε πως δεν ξέρει , το μόνο που ξέρει είναι πως υπάρχει μία πολύ έντονη σκηνή για εκείνη την εποχή ,σοκαριστική που θα παιχτεί γύρω στα Χριστούγεννα ,πολύ πολύ έντονη, αλλά δεν μπορώ να σας πω δυστυχώς.

Δείτε το βίντεο

 

Ο «προδότης» του Βόσκαρη  θα βοηθήσει την Ελένη να αποδράσει

Όπως είπε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ο Γιάννης Πουλόπουλος ,τον Βόσκαρη θα τον προδωσεί  ένα πρόσωπο εμπιστοσύνης του, το οποίο θα βοηθήσει τις γυναίκες της φυλακής του να αποδράσουν. Σύμφώνα με το ethnos.gr Ο Λάζαρος Γκούμας είναι ο δεσμοφύλακας στις γυναικείες φυλακές που βρίσκεται η Λενιώ – ρόλο που ερμηνεύει ο ηθοποιός Τάσος Σωτηράκης. Ο Λάζαρος Γκούμας είναι ένας τυπικός δεσμοφύλακας, σκληρός άνθρωπος, που πολλές φορές ξεπερνά τα όρια. Όμως, αν και γνωρίζει για τους βιασμούς, δεν συμφωνεί με τις πράξεις του Βόσκαρη. Όταν μαθαίνει από εκείνον ότι η Ελένη έχει μείνει έγκυος, πέφτει από τα σύννεφα. Τελικά θα βοηθήσει στην απόδραση από τη φυλακή.

 

Ο Μελέτης αφήνει την Πηνελόπη συντετριμμένη και εκείνη παθαίνει κατάθλιψη. Παράλληλα η Δρόσω τσακώνεται πολύ άσχημα με τον Τάκη γιατί καταλαβαίνει ότι την κοροϊδεύει και τελικά του αποκαλύπτει ότι έχει έναν γιο.

Δείτε επόμενα επεισόδια και σπόιλερ για τις Άγριες μέλισσες με ένα κλικ εδώ

 

Close