Άγριες μέλισσες : Ο Μελέτης γυρνάει από το Παρίσι για να συγκρουστεί με το Δούκα

Άγριες μέλισσες : Ο Μελέτης γυρνάει από το Παρίσι για να συγκρουστεί με το Δούκα

O δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας  έδωσε  spoiler  για τις Άγριες μέλισσες τη δραματική σειρά εποχής του  αντένα, στην εκπομπή “Πρωινό” με την Φαίη Σκορδά.

Ο Μιλτιάδης ετοιμάζεται να πάρει εξιτήριο από το ψυχιατρείο.( Είδαμε και το ηλεκτροσόκ σε προηγούμενο επεισόδιο που υποβληθεί. Ήταν διαδεδομένη μέθοδος εκείνη την εποχή) Ο Μιλτιάδης ετοιμάζεται για αυτή τη διαδικασία όμως θα έχουμε κάποιες ανατροπές.

Την ώρα που θα περάσει ,  από την υγειονομική επιτροπή ,θα συμβεί ένα επεισόδιο το οποίο θα θορυβήσει και το Λάμπρο και τη Βιολέτα. Ποιο είναι αυτό; Ο Μιλτιάδης  θα πάθει κρίση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής της Φαίης Σκορδά αλλά θα καταφέρει να βγει από την κλινική και να επιστρέψει στο Διαφάνι.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ένας φόνος από το παρελθόν φέρνει την κάθαρση της Λενιώς

Η Ανέτ με το Μελέτη έρχονται πιο κοντά στο Παρίσι και δείχνουν να έρχονται να τα βρίσκουν . Όμως αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ. Σύμφωνα με το spoiler , στο Παρίσι φτάνει ένα τηλεγράφημα και ο Μελέτης αναστατώνεται πάρα πολύ. Το περιεχόμενο του γράμματος θα γίνει αφορμή για να υπάρξει νέα σύγκρουση με την Ανέτ .

Ο Μελέτης φεύγει εσπευσμένα για να επιστρέψει  στο Διαφάνι  με στόχο να αντιμετωπίσει το Δούκα Σεβαστό.

Δείτε επόμενα επεισόδια και σπόιλερ για τις Άγριες μέλισσες με ένα κλικ εδώ

 

Close