«Άγριες Μέλισσες»: Οι εξελίξεις στις σχέσεις Λενιώ-Κυπραίου- Θεοδοσίας-Λάμπρου

Από ανατροπή σε ανατροπή οι εξελίξεις στο αγαπημένο σίριαλ.

Το «Tv Έθνος» που κυκλοφόρησε με την Κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας «Εθνος» δημοσίευσε τις εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες» που είναι καταιγιστικές με την «Ελένη» να δέχεται απανωτά χτυπήματα, αφού και η ζωή της κινδυνεύει και χάνει και την περιουσία της.

Η Ασημίνα λέει στη Δρόσω πως την είδε με τον Ιορδάνη κι εκείνη της υπόσχεται πως δεν θα προχωρήσει τη σχέση μαζί του. Παράλληλα, ο Κυπραίος κι ο Φανούρης βρίσκουν ημιλιπόθυμη την Ελένη και τη μεταφέρουν στο χωριό. Ο Κλεομένης, προσπαθώντας να πείσει την Πηνελόπη να μείνει κοντά του, της αποκαλύπτει πως αυτός που μαχαίρωσε τον Μιλτιάδη είναι ο Μελέτης. Αργότερα η κοπέλα σοκαρισμένη πηγαίνει στον Μελέτη ρωτώντας ευθέως αν εκείνος ευθύνεται για τον θάνατο του Γιάννου.

Η Θεοδοσία παραδέχεται στην Ελένη πως την άφησε σκόπιμα αβοήθητη στον γκρεμό, γιατί είναι η αιτία της δυστυχίας της. Ο Ιορδάνης εξομολογείται τον έρωτα του στη Δρόσω, ωστόσο η Ασημίνα τον συναντά και τον προειδοποιεί να μείνει μακριά από την αδελφή της. Η Θεοδοσία συνειδητοποιεί πως έχασε τον σταυρό της στο σημείο όπου έπεσε η Ελένη και πηγαίνει να τον ψάξει. Το μυστικό της κινδυνεύει να αποκαλυφθεί…

Ο Νικηφόρος με τη βοήθεια ακόμα ενός συμμάχου αποκτά στοιχεία που όχι μόνο θα ταρακουνήσουν συθέμελα τα σχέδια του Δούκα για τη βιομηχανική ζώνη, αλλά μπορεί να τον στείλουν και στη φυλακή. Παράλληλα, ο Κωνσταντής βοηθάει οικονομικά τη Θεοδοσία χωρίς εκείνη να το γνωρίζει. Υστερα από την απότομη αλλαγή συμπεριφοράς της Ελένης απέναντι στον Κυπραίο, η σχέση τους φαίνεται να οδεύει προς το τέλος της.

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Close