Άγριες μέλισσες: Οριστικός χωρισμός για Δρόσω-Κωνσταντή- Εισβάλλει ο πρίγκιπας στη ζωή της

Στις Άγριες μέλισσες στον τρίτο κύκλο της σειράς, απ ότι φαίνεται, θα είναι  οριστικός ο χωρισμός για Δρόσω και Κωνσταντή. Θα Εισβάλλει ο πρίγκιπας της ζωή της;

Στο τελευταίο επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες η Δρόσω και ο Κωνσταντής έδωσαν τέλος στη σχέση τους. Σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό TV O’CLOCK, στον επόμενο κύκλο της σειράς οι σεναριογράφοι ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις για τους δύο ήρωες.

Αρχικά, ο Κωνσταντής εγκαταλείπει το Διαφάνι και αποφασίζει να γυρίσει σελίδα στη ζωή του, πηγαίνοντας στη Λάρισα, μακριά από όσα τον πλήγωσαν και του άφησαν πικρή γεύση. Η Δρόσω, από την άλλη, μένει πίσω στο χωριό και μαζί πια με την Ασημίνα, την Ελένη και τον Λάμπρο προσπαθούν να μεγαλώσουν σε ένα ευτυχισμένο περιβάλλον τον Σέργιο, αλλά και να ορθοποδήσουν ψυχολογικά και οικονομικά μετά τον τραγικό θάνατο του Μιλτιάδη.

Άγριες μέλισσες: Οριστικός χωρισμός για Δρόσω-Κωνσταντή- Εισβάλλει ο πρίγκιπας στη ζωή της

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες spoiler: Δειτε τι θα συμβεί με τον μικρό Σέργιο στον τρίτο κύκλο της σειράς

Δεν θα πάψει ποτέ, όμως ο ένας να σκέφτεται τον άλλον. Τα συναισθήματα τους δεν θα σβήσουν και όσο και αν θέλουν να δώσουν ακόμη μια ευκαιρία στη σχέση τους, κάτι τέτοιο μοιάζει πια ακατόρθωτο. Ωστόσο, και οι δύο θα έρθουν αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις στις Άγριες Μέλισσες.

Εισβάλει ο πρίγκιπας  που πάντα περίμενε η Δρόσω:

Εκτός από τις πολλές δύσκολες στιγμές που θα περάσουν εξαιτίας των όσων θα συμβούν με τη χούντα, νέα πρόσωπα πρόκειται να εισβάλλουν στη σειρά και ίσως γίνουν η αιτία να έρθει ο οριστικός χωρισμός ανάμεσα στην Δρόσω και στον Κωνσταντή. Εκείνη, άλλωστε πάντα ήθελε να ζήσει το δικό της παραμύθι με έναν άντρα που θα την αγαπάει και θα τη φροντίζει. Ξέρει πως με τον Κωνσταντή δεν μπορούν να είναι μαζί, καθώς πάντα θα τους ακολουθούν οι ένοχες πράξεις από το παρελθόν. Η Δρόσω θα βρεθεί σε ένα τεράστιο δίλημμα στις Άγριες Μέλισσες.

Θα έρθει ο ιδανικός άντρας για την Δρόσω; Θα δούμε στον τρίτο κύκλο

Close