Άγριες Μέλισσες : Ποια η σχέση Προύσαλη- Βόσκαρη από το παρελθόν ;

Άγριες Μέλισσες : Ποια η σχέση Προύσαλη- Βόσκαρη από το παρελθόν ;

Οι Άγριες Μέλισσες μας εκπλήσσουν διαρκώς με τις απρόβλεπτες εξελίξεις και ποιος ξέρει τι άλλο μας ετοιμάζουν στην συνέχεια της αγαπημένης μας σειράς. Το κουβάρι του μυστηρίου ξετυλίγεται σιγά σιγά και δυο άλλα πρόσωπα θα μας απασχολήσουν σύντομα. Ο λόγος για τον Προύσαλη και τον Βόσκαρη που κάτι τους ενώνει από τα  παλιά΄.

Δύο άνδρες, δύο πρόσωπα εκ διαμέτρου αντίθετα, σε όλες τις εκφάνσεις του χαρακτήρα τους, θα μας απασχολήσουν στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, σύμφωνα με το youfly.com  καθώς η σχέση Βόσκαρη – Προύσαλη ταράζει το Διαφάνι.

Οι ένστολοι στις “Άγριες Μέλισσες”, Προύσαλης και Βόσκαρης έρχονται αντιμέτωποι με φόντο το Διαφάνι και με το βλέμμα στραμμένο στο άγνωστο παρελθόν που τους συνδέει.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Δούκας διώχνει την Πηνελόπη από το σπίτι.

Οι δύο άνδρες σε αυτή τη φάση του σεναρίου, δεν φαίνεται να τους συνδέει τίποτα, παρά μόνο το γεγονός ότι και οι δύο ανήκουν στο σώμα της αστυνομίας. Αυτό είναι το προφανές. Το παρασκήνιο έρχεται στην επιφάνεια και αποκαλύπτει το μυστικό που συνδέει Βόσκαρη (Βασίλης Μπισμπίκης) και Προύσαλη (Γιώργος Σουξές). Έτσι η άγνωστη σχέση Βόσκαρη και Προύσαλη, έρχεται να ταράξει για μια ακόμα φορά το Διαφάνι στις Άγριες Μέλισσες.

Βασίλης Προύσαλης: Οξύθυμος αλλά ευαίσθητος στις «Άγριες Μέλισσες».

Τον πιο γραφικό ενωμοτάρχη της TV, Βασίλη Προύσαλη, που υποδύεται ο εξαιρετικός, Γιώργος Σουξές, τον έχουμε συνηθίσει να προσπαθεί να επιβάλλει την τάξη, σύμφωνα με το σενάριο της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη. Παράλληλα είναι εκείνος που θα προσπαθήσει να βοηθήσει τους αδύναμους και ν’ αναζητήσει τους ενόχους στο πολύπαθο χωριό του θεσσαλικού κάμπου.

Οξύθυμος, αυστηρός, δίκαιος και ορκισμένο γεροντοπαλίκαρο ο Προύσαλης θέλει να ξέρει όσα συμβαίνουν στον τόπο του.

Η κατάκοιτη μάνα του η κυρά Δέσπω που είναι διαόλου κάλτσα, έχει άποψη για τα πάντα και υποδύεται η Αλίκη Αλεξανδράκη δε χάνει ευκαιρία να εξασκεί το αστυνομικό της δαιμόνιο.

Άγριες Μέλισσες: Ο διαστροφικός Μάνος Βόσκαρης και το μυστικό του.

Ο Μάνος Βόσκαρης από την άλλη διαφέρει τόσο από πλευράς χαρακτήρα όσο και από συμπεριφοράς στο διπλανό του. Είναι ολοκληρωτικά κακός, είναι διαστροφικός. Τα εγκλήματα που έχει διαπράξει σε βάρος ανυπεράσπιστων γυναικών ως διευθυντής φυλακών πολλά. Ο αδίστακτος άντρας των φυλακών αργά ή γρήγορα μετά και την απόδραση χάνει την εξουσία και τη θέση του.

Μάνος Βόσκαρης – Βασίλης ΜπισμπίκηςΓι’ αυτόν το να παραμείνει στο σώμα της αστυνομίας είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένο. Ο μόνος τρόπος για να το επιτύχει είναι να στραφεί στη Μυρσίνη (Κατερίνα Διδασκάλου). Εκείνος τη βοήθησε με το παραπάνω στην τυραννία της Ελένης.

Τώρα έρχεται η στιγμή που ο Βόσκαρης ζητά συμμαχία στην προσπάθειά του να παραμείνει στην αστυνομία. Ο άλλοτε διευθυντής των φυλακών πιέζει τη Μυρσίνη με κάθε τρόπο. Εκείνη από την πλευρά της, αφού δεν έχει δει την εξόντωση της Ελένης, αποφασίζει να τον βοηθήσει.

Η άγνωστη σχέση Βόσκαρη – Προύσαλη και το παρελθόν

Η μέρα που ο Βόσκαρης καταφθάνει στο Διαφάνι, μετά την παρέμβαση της Μυρσίνης, το χωριό αρχικά δεν αντιλαμβάνεται τι γυρεύει στο χωριό ο πρώην πλέον διευθυντής των φυλακών. Την ίδια ώρα ο Προύσαλης έρχεται αντιμέτωπος μ’ ένα ευχάριστο γεγονός, που δεν του επιτρέπει ν’ ασχοληθεί με κάτι άλλο. Η προαγωγή που περίμενε είναι στα χέρια του και ο ενωμοτάρχης είναι τρισευτυχισμένος.

Η χαρά του θα διαρκέσει λίγο καθώς μόλις αντικρύζει το Μάνο Βόσκαρη αρχικά σαστίζει καθώς είναι ένα πρόσωπο που γνωρίζει καλά. Οι δύο άνδρες έχουν δουλέψει στο παρελθόν μαζί. Ο ενωμοτάρχης προ ετών υπήρξε προϊστάμενος του Βόσκαρη στις φύλακες και ξέρει πολύ καλά το ακραίο προφίλ του. Αυτοί ήταν και οι λόγοι που ο Προύσαλης είχε κάνει αναφορά σε ανωτέρους του προκειμένου να αποδεσμεύσουν το Βόσκαρη από τα καθήκοντά του.

Άγριες Μέλισσες: Η σχέση Βόσκαρη – Προύσαλη ταράζει το Διαφάνι.

Ο Προύσαλης στη συνέχεια όμως μεταφέρθηκε στο Διαφάνι. Ο Βόσκαρης μετά από παρέμβαση και πάλι της οικογένειας Σεβαστού επέστρεψε ως ο απόλυτος κυρίαρχος, αναλαμβάνοντας χρέη διευθυντή των φυλακών. Ο Βόσκαρης πλέον όμως μετά και την απόδραση δεν ανήκει στο χώρο των φυλακών.

Εκεί κουμάντο θα κάνει ο Γκούμας. Ο Μάνος Βόσκαρης είναι και πάλι παρών στις Άγριες Μέλισσες, δηλώνει κάτοικους Διαφανίου και νέος πλέον διοικητής του αστυνομικού τμήματος στη θέση του Προύσαλη, που τελεί εν αναμονή της προαγωγής του.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close