Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος κάνει έρωτα με την Δρόσω! Σκηνές πάθους...

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες, θα δούμε πως ο Δούκας αποφασίζει να διαλύσει τον συνεταιρισμό με τον άγριο τρόπο και μαζεύει τους άντρες του για την επερχόμενη επίθεση στα χωράφια των αγροτών.

Το επόμενο πρωί βρίσκει το Διαφάνι σε μεγάλη αναστάτωση. Έτσι, λοιπόν, φαίνεται πως ο Δούκας θα έρθει ίσως για πρώτη φορά αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη.

Μία γυναίκα όμως μπορεί να τον βάλει στη θέση του, και να τον καταδικάσει σε φυλάκιση καθώς είναι μάρτυρας των όσων συνέβησαν.

Σύμφωνα με όσα γράφει στο 7 ΜΕΡΕΣ TV για τις Άγριες Μέλισσες, η Εύη Βαλή, ο προεκλογικός λόγος του Τόλλια μετατρέπεται σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στον Σεβαστό, ενώ στην πόρτα του Προύσαλη εμφανίζεται μια μάρτυρας που μπορεί να αποκαλύψει την αλήθεια για τη νύχτα της επίθεσης στους αγρότες. Η μάρτυρας αυτή δεν είναι άλλη από την Βασούλα (Αλίνα Κοτσοβούλου) σύζυγο του Λια (Παύλος Κουρτίδης). Εκείνη όμως φοβάται για τη ζωή της, γιατί ο άντρας της είναι πολύ βίαιος.

Η Ελένη, η οποία και θέλει να αποκαλύψει τους ενόχους και ανησυχεί πραγματικά για την τύχη που θα έχει η συγκεκριμένη γυναίκα αναλαμβάνει να την πείσει να μιλήσει. Στη συνάντησή τους, όμως, η ξαφνική εμφάνιση του Λια βάζει και τις δύο γυναίκες σε κίνδυνο. Η Ελένη, όμως, καταφέρνει με τη βοήθεια του Προύσαλη και του Κυπραίου να πλησιάσει εκ νέου τη Βασούλα και την πείθει να αφήσει τον άντρα της πριν να είναι αργά. Εκείνη δίνει κατάθεση στον Προύσαλη και την υπογράφει, καταδικάζοντας τον Λια. Ο αστυνόμος αναλαμβάνει την προστασία της μέχρι τη δίκη, μια δίκη που μπορεί να καταδικάσει και τον Δούκα.

Ο Νικηφόρος προχωράει το σχέδιο του για το σαμποτάρισμα της βιομηχανικής ζώνης και καταφέρνει να αποσπάσει από τον Σταματέλο πολύ σημαντικές πληροφορίες.

Close