Άγριες Μέλισσες spoiler :   Πηνελόπη και Μελέτης ξανά ζευγάρι

Το διαζύγιο δεν θα αργήσει να έρθει για την Πηνελόπη και τον Αλέξη. Η Πηνελόπη δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της πως ο πατέρας του παιδιού της είναι ο Μελέτης. Έτσι παίρνει την απόφαση επιστρέψει στο πατρικό της σπίτι .Το γεγονός όμως ότι αυτό το παιδι δεν θα γεννηθεί θα την κάνει να πάρει σημαντικές αποφάσεις.

Άγριες Μέλισσες spoiler : Πηνελόπη και Μελέτης ξανά ζευγάρι

Δείτε επίσης : Άγριες μέλισσες spoiler: Η πρόταση του Νικηφόρου στην Ασημίνα θα ανάψει φωτιές

Η Πηνελόπη ζητάει από τον Αλέξη χωρίσουν. Αυτό είναι κάτι που ταράζει τον Αλέξη και της ζητάει εξηγήσεις.  Από την άλλη έχει ήδη ανοίξει ανοιχτό πόλεμο με τον Μελέτη και την φασιστική οργάνωση, που είχε μπει .

Η Πηνελόπη δεν αντέχει όλη αυτή την κατάσταση και ανακοινώνει τον χωρισμό στον Αλέξη.  Η Μυρσίνη δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση με τους χωρισμούς των παιδιών της, ενώ η επανασύνδεση για Πηνελόπη και Μελέτη είναι αναπόφευκτη.

Άγριες Μέλισσες spoiler : Πηνελόπη και Μελέτης ξανά ζευγάρι

Δείτε επίσης  : Άγριες μέλισσες : Ο Δούκας συλλαμβάνεται

Με μια αποκάλυψη η Πηνελόπη θα  δώσει ελπίδες στον Μελέτη. Η σχέση τους θα περάσει από νέες περιπέτειες με τους δυο να παλεύουν για κάτι που θα σπείρει την διχόνοια και τον πανικό στους Σεβαστούς. Η Μυρσίνη θα προσπαθήσει να κρατήσει σε απόσταση  την Πηνελόπη και τον  Μελέτη. Παρόλα αυτά αυτή τη φορά δεν θα είναι εύκολο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

 

Close