Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Πηνελόπη μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον Κλεομένη

Μεγάλες εξελίξεις και ανατροπές προβλέπονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες! Οι ζωές των πρωταγωνιστών ανατρέπονται καθώς οι αποκαλύψεις φέρνουν τα πάνω κάτω!

Ο Νέστορας μαθαίνει επιτέλους ποιος είναι ο προδότης που έψαχνε τόσο καιρό. Η Πηνελόπη μαθαίνει την αλήθεια για τον Κλεομένη, ενώ η Ανέτ μαθαίνει επιτέλους ποιος είναι ο γιος της!

Η Μυρσίνη βρίσκεται σε δύσκολη θέση όταν ο Δούκας της ζητάει έμπρακτες αποδείξεις προκειμένου να πιστέψει πως όλα αυτά τα χρόνια του ήταν πιστή. Γνωρίζει ότι θα είναι αμείλικτος, αν του πει την αλήθεια. Και ακόμα παραπάνω, αν του την κρύψει.

Ο Νέστορας, προβληματισμένος με το σκίτσο ενός εκ των προδοτών της κατοχής, αρχίζει να το ψάχνει διεξοδικά, όταν οι χειρότεροι φόβοι του επιβεβαιώνονται. Ο προδότης που ψάχνει δεν είναι άλλος από εκείνον που τόσο καιρό υποψιάζεται.

Το ίδιο βράδυ, η Ανέτ θα ανακαλύψει πως η αλήθεια που τόσο λαχταρούσε θα γίνει ο εφιάλτης της και καταρρακώνεται μόλις της αποκαλύπτεται το όνομα της οικογένειας που υιοθέτησε το παιδί της.

Το ξαφνικό ενδιαφέρον ενός νεαρού υφασματέμπορα για τη Δρόσω θα προκαλέσει έκπληξη στη Ρίζω. Φαίνεται ότι, έστω και με αντιπερισπασμό η μικρή αδελφή μπορεί να βγει λίγο από το σκοτάδι που την πλακώνει. Μπορεί να βρεθεί τελικά λύση στο αδιέξοδο της Δρόσως ή τα προβλήματα μόλις τώρα ξεκινούν;

Ο Κλεομένης αποκαλύπτει στον Δημητράκη ένα καλά κρυμμένο μυστικό από το παρελθόν του.Η Πηνελόπη βρίσκεται τυχαία μπρο­στά σ’ έναν καβγά, όπου ακούει τον Μελέτη να αμφισβητεί τον ανδρισμό του Κλεομένη.Ο Μελέ­της αναγκάζεται να αποκαλύψει στην Πηνελόπη το σχέδιό του για να ξεσκεπάσει τον Κλεομένη κι εκείνη προσπαθεί να ανακαλύψει αν είναι αλήθεια τα όσα καταλογί­ζει στον άντρα της.

Η κοπέλα ανα­στατώνεται πολύ από τις πληρο­φορίες και πιέζει τον Δημητράκη για να μάθει αν έχουν βάση οι υποψίες του Μελέτη. Το μυστικό του άντρα της δεν θα αργήσει να αποκαλυφθεί και αυτό θα έχει πολλές παράπλευρες συνέπειες.

Πηγή: Τηλεθεατής

Close