Άγριες Μέλισσες spoiler: Καινούργιος θάνατος στο Διαφάνι και η κατάληξη της Δρόσως

Άγριες Μέλισσες spoiler: Καινούργιος θάνατος στο Διαφάνι  .Η Δρόσω καταλήγει στη στην τρούμπα και εκεί εμφανίζεται η Ναταλία Τσαλίκη.

Τι άλλο θα δούμε στις άγριες μέλισσες; Συνταρακτικά γεγονότα μας περιμένουν για ακόμη μια φορά.Η Λενιώ βασανίζεται   από τον δεσμοφύλακα Μάνο Βόσκαρη  και καταλαβαίνει πως έτσι θα είναι η ζωή της από εδώ και στο εξής, αφού ο σκληρός δεσμοφύλακας  συνδέεται κατά έναν παράξενο τρόπο με το παρελθόν της . Η σειρά εξελίσσεται και μας μεταφέρει στο 1965 όπου εκεί θα δούμε και την πορεία της Δρόσως .

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε» άλλος ένας θάνατος θα συμβεί και αυτός θα είναι της  Φωτεινής (Αλεξάνδρα Παντελάκη) που θα σκοτωθεί κατά την διάρκεια της απόδρασης της.

Δείτε επίσης : Άγριες μέλισσες spoiler : Οι 3 εραστές της Μυρσίνης Ένας από αυτούς ο Μιλτιάδης;

Στη συνέχεια θα γίνει ένα τροχαίο που θα  είναι για καλό της Ελένης αφού θα σώσει την κòρη ενός υπουργού και έτσι θα μειωθεί η ποινή της από ισόβια σε πέντε χρόνια.

Ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος που υποδύεται τον εισαγγελέα στην σειρά «Άγριες Μέλισσες» αποκαλύπτει στο «Ευτυχείτε» τι θα συμβεί στο Διαφάνι. «Είχα ένστικτο ότι θα πάει καλά. Ο Δούκας θα δυσκολευτεί πολύ και θα ψάχνει λύσεις για να αποφύγει τη σύλληψη χωρίς να  αφήνει την κρυψώνα του.

 

Η Ναταλία Τσαλίκη ως «Μαντάμ Κούλα

Στο Πρωινό ο Αλέξης Μίχας είπε  πως η Δρόσω  θα καταλήξει στην Τρούμπα και θα δουλέψει ως «Ρόζα, το λουλούδι της Τρούμπας» και εκεί θα γνωρίσει την Κούλα  μια καθοριστική φιγούρα για την ζωή της. Η μαντάμ Κούλα θα πάρει την Δρόσω υπό την προστασία της και θα της γνωρίσει τον Φίλιππο έναν νέο από πλούσια οικογένεια.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Καινούργιος θάνατος στο Διαφάνι και η κατάληξη της Δρόσως

Ο Τάκης (Αργύρης Πανταζάρας) θα της χαλάσει την τύχη αφού θα της στήσει παγίδα λέγοντας της ψέματα  ότι θα τη φέρει σε επαφή με μια δισκογραφική.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Καινούργιος θάνατος στο Διαφάνι και η κατάληξη της Δρόσως

Δείτε παρακάτω τα σχετικά βίντεο

 

Close