Άγριες μέλισσες spoiler : Ο Μιλτιάδης εξομολογείται στην Αννέτ το μεγάλο μυστικό για τον φόνο της Βαλεντίνης

Άγριες μέλισσες spoiler : Ο Μιλτιάδης εξομολογείται στην Αννέτ το μεγάλο μυστικό για τον φόνο της Βαλεντίνης

Ποιο μεγάλο μυστικό κρύβεται πίσω από τον φόνο της Βαλεντίνης; Το γνωρίζει  ο Μιλτιάδης!

Η μητέρα των τριών αδελφών Σταμίρη η όμορφη Βαλεντίνη είχε στο παρελθόν παράνομη σχέση με τον Μιλτιάδη Σεβαστό ,αδελφό του  Δούκα Σεβαστού. Η Βαλεντίνη έδωσε τέλος στη ζωή της αφού αυτοκτόνησε και πνίγηκε στο ποτάμι. Ο λόγος το ότι δεν ήξερε πιάνου ήταν το παιδί που έκρυβε στα σπλάχνα της. Θα το μάθουμε ποτέ άραγε;

Ο Μιλτιάδης γνωρίζει τον δολοφόνο της Βαλεντίνης

Όλοι ξέρουμε πως η Αννέτ συμπαραστέκεται στον Μιλτιάδη και είναι αρκετά κοντά του. Η Άννετ λοιπόν θα έρθει αντιμέτωπη με τις εξομολογήσεις του αδερφού της ,τον ερωτά του για την Βαλεντίνη και το μυστικό  για τον φόνο της αγαπημένης του που καλά γνωρίζει. Μόνο εκείνος ξέρει πραγματικά τι συνέβη στο ποτάμι και θέλει να το βγάλει από μέσα του για να ηρεμήσει, έχει περάσει πολλά και η δολοφονία του του γιου του Γιάννου από τοις Σεβαστούς τον έχει συγκλονίσει.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες : Ο Βόσκαρης παντρεύεται τη Σοφούλα!

Ο μικρός Σέργιος αντιδρά και δεν θέλει να γνωρίσει την Ελένη

Από τότε που η Λενιώ καταδικάστηκε και μπήκε στην φυλακή δεν έχει δει τον μικρό Σέργιο. Το παιδί έχει ακούσει για το παρελθόν της Ελένης από τους συχωριανούς του φίλους στο σχολείο και έχει σχηματίσει άσχημη γνώμη για την θεία κάτι που θα το απωθήσει από εκείνη. Φυσικά η χαρά της Μυρσίνης θα είναι μεγάλη αφού μισεί θανάσιμα την γυναίκα που σκότωσε τον γιο της Σέργιο Σεβαστό.

Όσο για τη Δρόσω έχει καταλήξει στην τρούμπα και θα προσπαθήσει να βρει διέξοδο  σε εκείνους που πραγματικά την αγαπούν στις αδελφές της. Η μοίρα όμως δεν θα σταματήσει να την χτυπά καθώς φτάνοντας στο μεγάλο φινάλε της σειράς ίσως αποκαλυφθεί ποιος είναι ο πραγματικός της πατέρας.

Δείτε επόμενα επεισόδια και σπόιλερ για τις Άγριες μέλισσες με ένα κλικ εδώ

Close