Άγριες μέλισσες: Νύχτα πάθους για Ελένη και Κυπραίο και η πρόταση γάμου

Καταιγιστικές είναι για ακόμη μία φορά οι εξελίξεις της σειράς Άγριες Μέλισσες. Στα επόμενα επεισόδια, ενώ θα δούμε πως η Ελένη δέχεται να παντρευτεί τον Κυπραίο, εκείνος θα την παρατήσει στα σκαλιά της εκκλησίας.

Για ακόμη μία φορά η Ελένη πληγώνεται βαθιά από άνδρα και βιώνει την απογοήτευση. Τι συνέβη τελικά στον Θωμά; Και ποιος είναι αυτός που θα τον αναγνωρίσει ως τον δολοφόνο του γiου του Νέστορα;

Ο Θωμάς καταφέρνει να πείσει το Λενιώ να τον εμπιστευτεί, να τον βάλει στο σπίτι της και να τον παντρευτεί. Μάλιστα, οι δυο τους ετοιμάζουν τον γάμο τους και η μεγάλη μέρα φτάνει πολύ γρήγορα. Ακόμη μια φορά, όμως, δεν είναι γραφτό της Ελένης να ευτυχήσει.

Όπως γράφει για την υπόθεση στις Άγριες Μέλισσες, στο περιοδικό MYtv η Σοφία Τσίρκα, ενώ η Ελένη φτάνει στην εκκλησία, ο Θωμάς την προδίδει με τον χειρότερο τρόπο και δεν εμφανίζεται ποτέ. Ο γάμος της Ελένης ματαιώνεται, ο Θωμάς εξαφανίζεται από όλους, κανείς δεν μπορεί να τον βρει, καθώς δεν υπάρχει κανένα στοιχείο πού μπορεί να πήγε. Το νέο διαδίδεται στο χωριό σαν αστραπή. Κάποιοι φοβούνται πως έπαθε κάτι κακό και άλλοι τον κακολογούν πιστεύοντας πως το έκανε επίτηδες για να πληγώσει την Ελένη. Εκείνη, από την άλλη, ακόμη μία φορά βιώνει την προδοσία ενός άντρα στο πετσί της αλλά δεν επιτρέπει σε κανέναν να την λυπηθεί.

Close