Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Προύσαλης ξεσκεπάζει τον Κυπραίο στον Νέστορα

Νέο spoiler μεγατόνων έρχεται στις Άγριες Μέλισσες! Ο Προύσαλης ξεσκεπάζει τον Θωμά Κυπραίο και μιλάει στον Νέστορα. Η Ελένη δέχεται μία μεγάλη προδοσία και αυτή δεν είναι από τον Δούκα.

Ο Νέστορας, σύμφωνα με όσα γράφει στο TV O’ CLOCK, σοκαρισμένος από την εξαφάνιση του φίλου του Σαράντη Γεωργαλά, προσπαθεί να μάθει τι απέγινε. Όσο όμως εκείνος ψάχνει, τόσο ο Κυπραίος ανησυχεί μήπως ανακαλύψουν την αποτρόπαια πράξη του. Ο Νέστορας, μάλιστα, τις επόμενες μέρες απευθύνεται στον Προύσαλη προκειμένου να τον βοηθήσει να βρει τον φίλο του. Εκείνος αμέσως συντονίζει ομαδική έρευνα για να βρεθεί ο Γεωργαλάς, ενώ ο Κυπραίος κάνει ό,τι μπορεί για να τους αποπροσανατολίσει.

Οι κινήσεις του, όμως, είναι σπασμωδικές και προκαλεί τις υποψίες του ενωμοτάρχη πως ίσως κάτι γνωρίζει και το κρύβει από όλους. Έτσι ο Προύσαλης γίνεται η σκιά του Κυπραίου μέχρι να πειστεί πως δεν έχει τίποτα να κρύψει. Ωστόσο, ο ενωμοτάρχης, όσο οι έρευνες συνεχίζονται, αρχίζει να έχει βάσιμες υποψίες πως ίσως ο Κυπραίος ευθύνεται ίσως για τη δολοφονία του φίλου του Νέστορα.Τις επόμενες μέρες, ο συνεταιρισμός ιδρύεται επίσημα και ο Δούκας έρχεται αντιμέτωπος με τα μέλη του. Καταλαβαίνει πως είναι όλοι εναντίον του πια και δύσκολα θα καταφέρει να κερδίσει αυτή τη μάχη. Έτσι θα στραφεί στον Κυπραίο με μια συμφέρουσα πρόταση, ζητώντας του να προδώσει τον συνεταιρισμό και κατ’ επέκταση την Ελένη και να συνεργαστούν.

Από την άλλη, ο Προύσαλης είναι πια σίγουρος πως ο Θωμάς εμπλέκεται στη δολοφονία του Γεωργαλά. Ωστόσο, είναι απογοητευμένος που δεν μπορεί να τον στριμώξει και να το αποδείξει. Έτσι, αποφασίζει να μοιραστεί τις αμφιβολίες του με τον Νέστορα. Εκείνος, σοκαρισμένος από όσα ακούει, αποφασίζει να ψάξει πιο βαθιά την υπόθεση αλλά και το παρελθόν του Κυπραίου με τη βοήθεια κάποιων φίλων του…

Close