Άγριες μέλισσες: Το τέλος του Β΄κύκλου και η αρχή του Γ΄ κύκλου

Αυτό είναι το τέλος του β κύκλου στις Άγριες μέλισσες και η αρχή του Γ΄κύκλου: Οι αδερφές Σταμίρη θα παλέψουν για την ζωή τους. Δείτε αναλυτικά παρακάτω το τέλος της β σεζόν στις Άγριες μέλισσες.

Με αποκαλύψεις και εκδίκηση θα ολοκληρωθεί ο β΄ κύκλος της πετυχημένης σειράς του ANT1 «Αγριες μέλισσες» και ο καθένας θα υποστεί την τιμωρία που του αξίζει! Ο πόλεμος Σεβαστών και Σταμίρη δεν τελειώνει, αντιθέτως θα φουντώσει περισσότερο και νέος κύκλος αίματος θα ανοίξει ανάμεσα στις δύο «αιώνιες εχθροί» οικογένειες!

Έτσι τελειώνει ο β’ κύκλος στις Άγριες Μέλισσες

Από τον Γιώργη Σταμίρη στον Γιάννο Σεβαστό

Συμφώνα με ρεπορτάζ του youweekly.gr , Οταν ο Γιώργης Σταμίρης αρνιόταν πεισματικά να δώσει τα χωράφια του στον Δούκα, εκείνος με τη βοήθεια του μεγάλου του γιου, Σέργιου, αποφασίζουν να τον βγάλουν από τη μέση για πάντα. Η σκέψη τους ότι οι τρεις κόρες του που θα μείνουν ορφανές θα είναι πιο ευάλωτες για να τα πουλήσουν στον «άρχοντα του κάμπου», τους οδήγησε να υλοποιήσουν τα σατανικά τους σχέδια.

Δεν υπολόγιζαν όμως την Ελένη, που αποδείχτηκε πιο σκληρή απ’ ό,τι περίμεναν! Ωστόσο ο Σέργιος προχωράει το σχέδιό του ένα βήμα παραπέρα και τη ζητάει σε γάμο με αντάλλαγμα τα χωράφια. Εκείνη, σε δεινή οικονομική κατάσταση και σκεπτόμενη το μέλλον των αδελφών της, λέει το «ναι», αλλά η πρώτη νύχτα του γάμου βάφεται με αίμα, όταν οι τρεις αδελφές σκοτώνουν τον Σέργιο. Για το έγκλημα αυτό «τιμωρήθηκε» ο Γιάννος, ο οποίος για να σώσει τις αδελφές Σταμίρη παραδέχτηκε πως εκείνος σκότωσε τον ξάδελφό του!

Στα ευχάριστα ωστόσο νέα είναι ότι η Σοφούλα θα τα βρει και πάλι με τον Άγγελο, μετά τα όσα έζησε στα χέρια του Βόσκαρη.

Εναν χρόνο αργότερα, η Ελένη παραδέχτηκε πως εκείνη σκότωσε τον Σέργιο και μάλιστα πήρε πάνω της όλο το έγκλημα για να γλιτώσει τη Δρόσω και την Ασημίνα. Πρόσφατα ο Νικηφόρος έμαθε την τραγική αλήθεια από το στόμα της Ασημίνας, όπως και ο Κωνσταντής!

Οσο για τον φόνο του Γιώργη; Ο Μάνος Βόσκαρης είναι ο μοναδικός που γνωρίζει ότι δεν πέθανε από την καρδιά του, αλλά από το δηλητήριο που του έδωσε ο Σέργιος. Στα χέρια του έχει ένα ισχυρό όπλο και έφτασε πλέον η ώρα να το χρησιμοποιήσει για να εκδικηθεί τους Σεβαστούς. Η θεία του και μοναχή Ευσεβία τού αποκαλύπτει πως ο πραγματικός δολοφόνος του πατέρα του ήταν ο Σέργιος Σεβαστός ο πρεσβύτερος!

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια -Β κύκλος: 144 , 145 , 146 , 147

Οι τύψεις για τη δολοφονία της μητέρας του, αλλά και το μίσος του για τους Σεβαστούς, τον τρελαίνουν και τότε αποφασίζει να ρίξει τη χαριστική βολή στον Δούκα, ο οποίος ήταν και εκείνος που του γύρισε την πλάτη. Τον καλεί λοιπόν να μιλήσουν, αλλά εκείνος αρνείται να τον δει και έτσι αποφασίζει να πει την αλήθεια στην Ελένη: Οτι δηλαδή ο πατέρας της δολοφονήθηκε από τον Δούκα Σεβαστό!

Άγριες μέλισσες: Το τέλος του Β κύκλου- Οι αδερφές Σταμίρη παλεύουν για να ζήσουν

Η Ελένη είναι συγκλονισμένη από τις αποκαλύψεις του, αλλά αποφασίζει να μη μιλήσει σε κανέναν και να δράσει μόνη της. Ετσι, στη σχολική γιορτή του χωριού, αποφασίζει να τον ξεμπροστιάσει μπροστά σε όλους αποκαλύπτοντας πως εκείνος σκότωσε τον πατέρα της δηλητηριάζοντάς τον! Ολοι οι κάτοικοι του χωριού βρίσκονται σε σοκ!

Παράλληλα ο Κωνσταντής, που δεν γνώριζε για τον φόνο του Γιώργη Σταμίρη, εξομολογείται στον Νικηφόρο πως ο Μελέτης ήταν εκείνος που έπνιξε τον Γιάννο, μετά από εντολή του πατέρα τους! Τώρα και ο Νικηφόρος έχει ένα ισχυρό όπλο στα χέρια του ενάντια στον πατέρα του, που θα το χρησιμοποιήσει για να τιμωρηθεί επιτέλους παραδειγματικά! Μόνο που μια άλλη σοκαριστική αποκάλυψη θα φέρει την ανατροπή την τελευταία στιγμή..

Ο ματωμένος γάμος και η εκδίκηση!

Οπως προαναφέραμε, η πρώτη νύχτα του γάμου της Ελένης και του Σέργιου βάφτηκε με αίμα όταν οι τρεις αδελφές τον σκότωσαν στην προσπάθειά τους να γλιτώσουν τη Δρόσω από βιασμό! Ο Γιάννος τιμωρήθηκε άδικα γι’ αυτό το έγκλημα, χωρίς να έχει κάνει κάτι, ενώ η Ελένη ανέλαβε την ευθύνη για να γλιτώσει τις αδελφές της από την καταδίκη.

Άγριες μέλισσες: Το τέλος του Β κύκλου- Οι αδερφές Σταμίρη παλεύουν για να ζήσουν

Μόνο που τα αδέλφια Νικηφόρος και Κωνσταντής ξέρουν και εκείνοι την αλήθεια και παλεύουν με νύχια και με δόντια να μην το αποκαλύψουν, εξαιτίας της αγάπης που έχουν για την Ασημίνα και τη Δρόσω αντίστοιχα. Ομως το βιβλίο που έχει ετοιμάσει ο Νικηφόρος είναι αυτό που θα ανοίξει τον νέο κύκλο αίματος ανάμεσα στις οικογένειες Σεβαστού και Σταμίρη, καθώς μέσα αναφέρεται ο φόνος του Σέργιου και οι πραγματικοί ένοχοι!

Άγριες Μέλισσες φινάλε β κύκλου

Άγριες μέλισσες: Το τέλος του Β κύκλου- Οι αδερφές Σταμίρη παλεύουν για να ζήσουν
Η Μυρσίνη θα το διαβάσει και στο μυαλό της θα έρχονται οι σκηνές flashback με όσα δήλωναν την ενοχή και της Ασημίνας όλα αυτά τα χρόνια που ήταν νύφη στο σπίτι της και που η ίδια δεν το είχε καταλάβει! Ενα-ένα τα κομμάτια του παζλ συνδέονται και η εκδίκηση είναι πια μονόδρομος! Η Μυρσίνη αρχίζει να ουρλιάζει και το αποκαλύπτει στον Δούκα!

Το μίσος για τις τρεις αδελφές μεγαλώνει περισσότερο και οι δύο γονείς συγκλονισμένοι που ανακαλύπτουν πως εξαρχής ήταν ένοχες, αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να τις εκδικηθούν με τον πιο σκληρό τρόπο: να τις σκοτώσουν! Το τελευταίο επεισόδιο της β΄ σεζόν τελειώνει με τις Ελένη, Ασημίνα και Δρόσω Σταμίρη να παλεύουν για τη ζωή τους… Οπως ακριβώς ξεκίνησε και το πρώτο επεισόδιο της σειράς!

Αγριες μέλισσες Γ κύκλος : H αρχή

Καθώς ο δεύτερος κύκλος θα ολοκληρωθεί κάπου στα τέλη του 1966, ο τρίτος θα ξεκινήσει μέσα στο 1967, λίγες ημέρες πριν από το πραξικόπημα των συνταγματαρχών και την επιβολή της χούντας στη χώρα μας.

Η πλοκή θα διαδραματίζεται μέσα στην επταετία της χούντας, με το πολιτικό πλαίσιο να επηρεάζει τις εξελίξεις των ηρώων, ενώ το σήριαλ θα προβάλλεται για όλη τη σεζόν, έως τον Ιούνιο του 2022.

Επιπλέον, η κόντρα ανάμεσα στις αδελφές Σταμίρη και την οικογένεια των Σεβαστών θα συνεχιστεί, αλλά αυτή τη φορά θα αποκτήσει, εκτός όλων των άλλων, και πολιτικό πρόσημο. Ενδέχεται, μάλιστα, κάποιοι από τους ήρωες να πολιτευτούν ή να αναλάβουν νέες θέσεις εξουσίας, με βάση τη νέα συνθήκη που φέρνει στο Διαφάνι η χούντα.

Η προσέγγιση της ιδιαίτερα φορτισμένης περιόδου της πρόσφατης ιστορίας θα γίνει με ιδιαίτερη προσοχή από τους συγγραφείς των «Αγριων μελισσών» Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρο Καλκόβαλη.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η χούντα δεν θα είναι απλώς το ιστορικό πλαίσιο, αλλά και ο καταλύτης της νέας ιστορίας.

«Θα συμβούν πράγματα που θα δούμε για πρώτη φορά στην τηλεόραση»
Καλεσμένος στο Πρωινό, ο σκηνοθέτης της δημοφιλούς σειράς, Λευτέρης Χαρίτος, αποκάλυψε και κάποια ακόμα από όσα έρχονται στη σειρά φέτος και την επόμενη σεζόν.

«Θα μπούμε λίγο σε αυτή τη σκοτεινή πλευρά της ελληνικής ιστορίας, νομίζω σε δραματική σειρά δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει αυτό στην Ελλάδα και σίγουρα δεν έχει γίνει σε μια σειρά με τέτοια αποδοχή.

Νομίζω είναι μοναδική ευκαιρία να μιλήσουμε γι’ αυτά τα χρόνια, γιατί ο καθένας τα έχει στο μυαλό του με κάποιο τρόπο. Είναι σημαντικό να μιλήσουμε γι’ αυτή την εποχή σε αυτή τη σειρά σήμερα, το 2021» είπε ο Λευτέρης Χαρίτος για τον 3ο κύκλο στις Άγριες Μέλισσες.

«Κάποιοι ρόλοι δεν θα συνεχιστούν, κάποιοι θα συνεχιστούν. Κάποια θανατικά θα συμβούν. Θα συνεχίσει πάντως αρκετό κομμάτι του βασικού καστ.

 

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close