ΣΚΑΪ: Αλλάζει ώρα το «Power of Love»!Τι ώρα θα προβάλλεται;;

Σύμφωνα με τον πρόσφατο προγραμματισμό του ΣΚΑΪ, το κανάλι κατάφερε να «γλιτώσει» την έλλειψη ριάλιτι από την prime time ζώνη του. Κάτι που επετεύχθη με σημαντικές αλλαγές στις ημερομηνίες έναρξης και φινάλε.

Δείτε ακόμα: Η Φωτο που Ανέβασε ο Αντρέας Γεωργίου μαζί με την Γιαγιά του απλά τα Σπάει!

Την ώρα που το «My Style Rocks» με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα ολοκλήρωνε τον κύκλο του τον Δεκέμβριο, το κανάλι αποφάσισε να δώσει παράταση μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου προκειμένου να μην… ξεμείνει από ριάλιτι μέχρι την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου του «Survivor». Κι αυτό διότι η prime time του θα έμενε κενή μετά το τέλος του «The Voice» αν δεν υπήρχε ένα Gala μόδας να… σώσει την κατάσταση.

Δείτε ακόμα: Μισθός αξιοζήλευτος: Τόσα παίρνουν οι παίκτριες του «My Style Rocks» για να εμφανίζονται στην εκπομπή

Κάπως έτσι, η Κωνσταντίνα θα βρεθεί με σύμμαχο τη Μαρία Μπακοδήμου, η οποία αρχές Ιανουαρίου θα κάνει πρεμιέρα με το «Power of Love» το οποίο για πρώτη φορά καλείται να «χωρέσει» στο ίδιο πρόγραμμα με το ριάλιτι μόδας.

Αλλάζει ώρα το «Power of Love»! Τι ώρα θα προβάλλεται;

Το κανάλι, βέβαια, δεν άργησε να βρει τη λύση. Πληροφορίες της «Real» θέλουν τον ΣΚΑΪ να σκέφτεται σοβαρά να μεταφέρει το ερωτικό ριάλιτι στη βραδινή ζώνη, με τους τίτλους έναρξης να πέφτουν στις 21:00. Το μόνο που μένει είναι να βρεθεί λύση με την προβολή των δύο Gala καθώς μέχρι στιγμής και τα δύο είχαν θέση στο βραδινό πρόγραμμα της Παρασκευής!

Πηγή: dailymedia
Close