Αγγελική επόμενα επεισόδια:  Επεισόδια 18 ,19

Αγγελική : Επόμενα επεισόδια 18 ,19 Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς

Σενάριο: Παναγιώτης Ιωσηφέλης

Σκηνοθεσία: Στέφανος Μπλάτσος

Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Πάνος Βλάχος, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Νάντια Μπουλέ, Ιωάννης Παπαζήσης, Αλέξανδρος Πέρρος, Δήμητρα Σιγάλα και ο Γιώργος Χρυσοστόμου.
Μαζί τους οι: Μαρία Φιλίππου, Γιάννης Στεφόπουλος, Μέλπω Κωστή, Αλέξανδρος Δαβιλάς, Άλκηστις Ζιρώ, Εριέττα Μανούρη, Μαριέλα Δουμπού, Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου, Θάνος Καληώρας, Μελέτης Γεωργιάδης.

Στον ρόλο της Αγγελικής, η Μαίρη Μηνά.
Στον ρόλο της Αθηνάς, η Φιλαρέτη Κομνηνού

Αγγελική : Επόμενα επεισόδια

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 18 ALPHATV 09/11

Η Σοφία ενδίδει στο φλερτ του Χάρη και ξεκαθαρίζει για ακόμα μία φορά στον Παύλο ότι οι δυο τους έχουν τελειώσει. Η Κατερίνα, που ζηλεύει τη σχέση του Μιχάλη με την Αγγελική, ξεσπάει σε εκείνη με πολύ άσχημο τρόπο, προκαλώντας την οργή της Αθηνάς, που είναι στα πρόθυρα να τη διώξει μια για πάντα από το σπίτι.

Την ίδια στιγμή, ο Μιχάλης ανακοινώνει στη Λένα ότι αυτός και η Αγγελική αποφάσισαν να φύγουν από το κτήμα και να βρουν την ευτυχία αλλού. Κανείς από τους δύο δεν ξέρει ότι η Κατερίνα τούς ακούει. Θολωμένη από τη ζήλια, είναι αποφασισμένη να μην αφήσει τη νοσοκόμα να της πάρει τον μοναδικό άντρα που αγάπησε…

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 19 ALPHATV 10/11

Η Αγγελική εξομολογείται στον Μιχάλη ποιο ήταν το τέταρτο άτομο το βράδυ του βιασμού της. Θέλει την βοήθειά του για να μάθει περισσότερα για αυτόν. Η κόρη του Αργυρού, όπως ισχυρίζεται το κορίτσι που ήρθε, λέει στην Αθηνά ότι υπάρχει και κάποιος άλλος που γνωρίζει για αυτήν. Η Τζένη θέλει να πεί στον Στέφανο για την σχέση της με τον Παύλο, αν και το κλίμα δεν προδιαθέτει για κάτι τέτοιο.

Δείτε επίσης : Αγγελική – Spoiler: Αυτό είναι το τέλος της σειράς ;

Η Όλγα διακόπτει τον Δημήτρη που προσπαθεί να ρίξει υπνωτικό στην Κατερίνα. Θέλει να την παγιδέψει αλλά τον προλαβαίνει η όλγα. Ο Μιχάλης ξανασκέφτεται την απόφαση να φύγει με την Αγγελική έπειτα από το ατύχημα του Αποστόλη και του Θωμά.

Ο Δημήτρης την νύχτα θέλει να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε. Παράλληλα η Αθηνά κινούμενη με μυστικότητα θέλει να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για τα χρήματα που έμπαιναν στον λογαριασμό της Ελένης.

 

 

Close