Αγγελική Spoiler: Η Αθηνά κάνει τον γιο της δολοφόνο

Η Αγγελική γίνεται στήριγμα του Στέφανου

Ο Στέφανος μετά από το σοκ των αποκαλύψεων  του Μάκη χάνει τον έλεγχο μπροστά στην Αγγελική και εκείνη τον παρηγορεί για ακόμη μια φορά. Αργότερα η Ολγα ταράζεται από τη  επίσκεψη της Ελένης η οποία πιέζεται από τη Αθηνά για το ποια είναι η γυναίκα αυτή.

Η Κατερίνα ζητά από τον  Δημήτρη  να δώσει ακόμη μια ευκαιρία στην σχέση τους. Η Όλγα θα παραδεχτεί στην Αθηνά  πως γνώριζε το μυστικό του Αργυρού και δεν της το έλεγε για να μην την στεναχωρήσει. Η Αθηνά γίνεται έξαλλή και απολύει την Όλγα. Η Όλγα ξέσπα στον εαυτό της και φθάνει στην απόπειρά αυτοκτονίας.

Η Κατερίνα και ο Δημήτρης την βρίσκουν λιπόθυμη και προσπαθούν να σώσουν την κατάσταση. Ο Παύλος έχει πάρει τον Γιώργο και η Σοφία  ανησυχεί ενώ ο Παύλος κατσαδιάζεται από την μητέρα του επειδή πιστεύει πως η  Σοφία βρίσκεται με άλλον  άνδρα.

Η Αγγελική ταράζεται καθώς σε μια έξοδο της  με τον Μιχάλη σε μια ταβέρνα μαθαίνει από τον  Παναγιώτη  ότι ήταν ο τελευταίος που είδε τον πατέρα της ζωντανό. Ο Μιχάλης και η Αγγελική προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο και να μάθουν περισσότερα για τον θάνατο του πατέρα της Αγγελικής.

Δείτε επίσης : Αγγελική επόμενα επεισόδια: Επεισόδια: 22 , 23

Αργότερα η Αθηνά  θα ταραχθεί καθώς θα μάθει για το παραλήρημα του Παναγιώτη και ο φόβος της πως όλα θα αποκαλυφθούν μεγαλώνει. Η αλήθεια γύρω από τον θάνατο του πατέρα της Αγγελικής θα βγει στην επιφάνεια και η Αθηνά θα στείλει τον Δημήτρη να κανονίσει το θέμα. Ο Δημήτρης είναι ικανός για όλα ακόμη μια φορά και δεν διστάζει να βάψει τα χέρια του  με αίμα

 

 

 

 

 

Close