Αγνώριστη!! Πρωταγωνίστρια του «Τατουάζ» έχασε 38,5 κιλά! (Pic)

Η Τατιάνα ανακαλύπτει στο γραφείο του Σέκερη το στικάκι όπου έχει καταγράψει όλες τις κινήσεις της. Οταν λοιπόν διαπιστώνει ότι ο Σέκερης την παρακολουθεί, αποφασίζει να παίξει κι αυτή το παιχνίδι του. Το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να αλλάξει εντελώς στάση απέναντι στον Τόνυ. Αρχίζει να του φέρεται ψυχρά έως σχεδόν εχθρικά, γεγονός που τον παραξενεύει πολύ: «Μπορείς να μου πεις τι έπαθες στα καλά καθούμενα; Μέχρι χθες λέγαμε άλλα, τώρα τι άλλαξε, μου λες, θα με τρελάνεις», της λέει. Η Τατιάνα όμως κάνει ένα βήμα παραπάνω και ανακοινώνει στον Τόνυ ότι χωρίζουν. «Απλώς, Τόνυ, σκέφτηκα ώριμα και έβαλα να λειτουργήσει η λογική μου. Πώς το λένε, ξύπνησα, δεν θα τα τινάξω όλα στον αέρα για σένα», του ανακοινώνει, γκρεμίζοντας έτσι ό,τι όνειρα είχαν κάνει για το μέλλον τους. Διαβάστε και τις εξελίξεις εβδομάδας!

Ο Τόνυ, τρελαμένος από τη συμπεριφορά της Τατιάνας, αποφασίζει να γυρίσει στην Ελλάδα, αλλά η Μαργκώ του τονίζει πως προέχει να παραστεί στο Συμβούλιο: «Τι κάνεις, αγόρι μου, πας καλά; Μας περιμένει το συμβούλιο και δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από αυτό. Μπορείς να το καταλάβεις;» του φωνάζει. Ο Τόνυ όμως είναι αμετάπειστος και η Μαργκώ ανησυχεί πολύ με τη μεταστροφή του. Μάλιστα πιστεύει ότι είναι άρρωστος.

Την ίδια στιγμή η Τατιάνα βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό της και αρχίζει να υποκρίνεται ότι πονάει τρομερά. Ετσι ζητάει άδεια από την υπηρεσία: «Κύριε διοικητά, σας παρακαλώ, δεν είμαι καλά, θα ήθελα να με αφήσετε ελεύθερη υπηρεσίας», λέει στον Σέκερη.

Στο μεταξύ, η Τατιάνα κάνει ένα βήμα παραπάνω και τηλεφωνεί στον Τόνυ δήθεν κουρέλι. «Τόνυ, δεν υπάρχει παιδί, το χάσαμε, απέβαλα», του λέει μεταξύ άλλων. Ο Τόνυ έχει μείνει άναυδος από τα λεγόμενα της Τατιάνας ότι απέβαλε και μάλιστα δεν μπορεί να καταλάβει γιατί τον απορρίπτει για μια ακόμα φορά και του ζητά να χωρίσουν. Από το Λονδίνο δεν μπορεί να βγάλει άκρη και έτσι αμέσως παίρνει την απόφαση να επιστρέψει επειγόντως στην Ελλάδα. Ωστόσο, λίγο πριν φύγει, κάνει και πάλι το τραπέζι στη Μαργκώ σε κλίμα συγκίνησης και αναμνήσεων από τα παιδικά του χρόνια. Μπορεί να έχουν συμβεί τόσο πολλά μεταξύ τους, όλα όμως δείχνουν ότι βαθιά υπάρχει μια μεγάλη αγάπη. Ειδικά ο Τόνυ είναι πολύ φορτισμένος, καθώς στο μυαλό του έχει ότι αυτή η εικόνα ίσως να είναι και η τελευταία με τη μητέρα του.

Στο μεταξύ, η Τατιάνα προσπαθεί να παραπλανήσει τον Σέκερη και να τον κάνει να πιστέψει ότι πράγματι απέβαλε, και τα καταφέρνει. Ο Σέκερης πιστεύει ότι η αστυνόμος δεν είναι πλέον έγκυος και σε συνδυασμό με όσα την άκουσε να λέει στον Τόνυ, πιστεύει ότι όντως έχει απεμπλακεί από αυτή.

Ωστόσο, όταν φτάνει ο Τόνυ, η Τατιάνα του αποκαλύπτει όλη την αλήθεια. «Πού έφτασα για σένα; Ολόκληρο σχέδιο για να τους παραπλανήσω έκανα. Μας παρακολουθούσαν. Ηξεραν τα πάντα, Τόνυ μου. Επρεπε να να κάνω κάτι ακραίο», του λέει και το ζευγάρι τα ξαναβρίσκει.

Την ίδια στιγμή που η Τατιάνα με τον Τόνυ καταφέρνουν να παραπλανήσουν τον Σέκερη και τον αρχηγό της αστυνομίας, ο Πέτρος στήνει την πρώτη μεγάλη παγίδα στη Μαργκώ, κρατώντας πάντα το προφίλ του έμπιστου φίλου και συνεργάτη. Η Μαργκώ πέφτει στην παγίδα, ενώ το Συμβούλιο, που ήδη την παρακολουθεί εδώ και καιρό, ετοιμάζεται να τη βγάλει από τη μέση.

Απίστευτες εξελίξεις στο Τατουάζ-Η Μαργκώ νεκρή!Τόνυ και Τατιάνα χωρίζουν!

Στο μεταξύ, ο Τόνυ και η Τατιάνα συνεχίζουν να ρίχνουν στάχτη στα μάτια του Σέκερη, ενώ παράλληλα σχεδιάζουν τη φυγή τους στο εξωτερικό. Μάλιστα το ζευγάρι περνάει τη νύχτα μαζί, ενώ εξακολουθούν να παίζουν θέατρο. Ενώ είναι μαζί τηλεφωνούν ο ένας στον άλλον και ο μεν Τόνυ την παρακαλά, η δε Τατιάνα του ξεκαθαρίζει ότι έχουν χωρίσει και ότι δεν απεμπολεί τις ιδέες και την ηθική της. Φυσικά, όλο αυτό γίνεται για να μην αφήσουν ίχνος υποψίας στον Σέκερη.

Τα πράγματα στο Λονδίνο γίνονται άγρια, καθώς η Νικόλ πιέζει τον Πέτρο να την απαλλάξει από τις κατηγορίες, χωρίς να ξέρει πως πίσω από την πλάτη της παίζονται άλλα παιχνίδια, και φτάνει στο σημείο να επικοινωνήσει με τον πρώην άντρα της τον Ιωσήφ και να τον παρακαλέσει να πάει να τον βρει στην Αυστραλία.

Ταυτόχρονα όμως στενεύει και ο κλοιός γύρω από τη Μαργκώ, αλλά ο Σέκερης ζητά από τον Πέτρο να συλλέξει ακόμα μερικά στοιχεία πριν το τελικό χτύπημα. Τα πράγματα, ωστόσο, δεν πρόκειται να εξελιχθούν έτσι, αφού το συμβούλιο προλαβαίνει κάθε κίνηση της αστυνομίας και σε μια καλά στημένη επιχείρηση σκοτώνει τη Μαργκώ.

Ο Τόνυ και η Τατιάνα ακόμα δεν έχουν ενημερωθεί για τίποτα. Μάλιστα αναγκάζονται να μείνουν χωριστά ο ένας από τον άλλον μέχρι την ημέρα του ταξιδιού, γεγονός που ενισχύει την ανασφάλεια της Τατιάνας για αυτό το μεγάλο βήμα που ετοιμάζονται να κάνουν. Ομως η αγάπη τους φαίνεται ότι είναι πάνω από όλους και από όλα. Τελικά, όπως θα δούμε, το σκάνε αφήνοντας πίσω πίκρα αλλά και ικανοποίηση σε πολλούς.

Close