Έξαψη επόμενα επεισόδια : 13 , 14 , 15

Έξαψη επεισόδια 13 , 14 , 15 : Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια  της σειράς του mega Έξαψη.

Πρωταγωνιστούν: Τάσος Νούσιας, Ιωάννα Παππά, Κίμων Κουρής, Κώστας Κάππας, Αναστασία Παντούση, Νίκος Πουρσανίδης, Νίκος Νικολάου, Γιούλικα Σκαφιδά.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια -Β κύκλος: 84 , 85 , 86 , 87

Σενάριο: Τίνα Καμπίτση.

Σκηνοθεσία: Βασίλης Τσελεμέγκος.

Έξαψη επόμενα επεισόδια

ΕΞΑΨΗ 1/2/21 Επεισόδιο 13

Η Κλαίρη φτάνει στο πατρικό της σπίτι στη Δημητσάνα. Η Εβίτα θέλει να φύγουν νωρίτερα από το Ναύπλιο, όμως έρχεται αντιμέτωπη με την άρνηση ολόκληρης της οικογένειας. Ο Τζώρτζης πηγαίνει στο νοσοκομείο να επισκεφθεί τη Βίκυ. Ο Νικηφόρος ενημερώνει τη Μαρίνα ότι το αυτοκίνητο του Αξιώτη βρέθηκε τρακαρισμένο τη μέρα του ατυχήματος. Ένα δυνατό χτύπημα στην πόρτα μέσα στη νύχτα ξυπνά την Κλαίρη.

Δείτε επίσης :Ήλιος : Επόμενα επεισόδια : 91 , 92 , 93 , 94 , 95

ΕΞΑΨΗ 2/2/21 Επεισόδιο 14

Ο Γιάννος στη Δημητσάνα προσπαθεί να πείσει την Κλαίρη να γυρίσει πίσω στο Ναύπλιο .Ο Κωστής ψάχνει δουλειά αλλά η Βάλια του βάζει τρικλοποδιές. Η Εβίτα ανακαλύπτει τη συνεργασία Ίριδας- Βάλιας. Ο Νικηφόρος συνεργάζεται με τη Μαρίνα στις έρευνες κατά του Τζώρτζη. Η αποκάλυψη της αλήθειας για τον Κωστή θέτει στην Εβίτα διλήμματα για το μέλλον της.

ΕΞΑΨΗ 3/2/21 Επεισόδιο 15

Η σχέση του Αλέξανδρου με την Εβίτα φτάνει σε αδιέξοδο. Ο Τζώρτζης θέλοντας να απομακρύνει την Εβίτα από τον Κωστή ζητά τη βοήθεια του Μηνά. Ο Τίμος με την Τζόι έρχονται πιο κοντά .Η Κλαίρη βρίσκει τον Αλέξανδρο χτυπημένο και τον πηγαίνει στο νοσοκομείο. Η Εβίτα έρχεται να τον δει. Πλέον ο κίνδυνος να αποκαλυφθεί η σχέση Αλέξανδρου και Κλαίρης είναι μεγάλος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close