Έξαψη:  Κλαίρη και Αλέξανδρος – Το τέλος τους στη σειρά

Τα τελευταία επεισόδια έρχονται . Ο δολοφόνος έχει βρεθεί και οι ήρωες έχουν πλέον να αντιμετωπίσουν άλλες περιπέτειες. Παρόλα αυτά οι σχέσεις τους συνεχίζουν να δοκιμάζονται . Ποιοι θα μείνουν μαζί  και ποιοι θα πάρουν άλλους δρόμους. Πως θα επηρεαστούν ο Αλέξανδρος και η Κλαίρη;

Και οι δυο ήρωες έζησαν τον έρωτα ,την αγάπη και τον πόνο στο έπακρο  Τί  θα τους φέρει λοιπόν η μοίρα  και τί θα δούμε στα τελευταία επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς;

Έξαψη: Κλαίρη και Αλέξανδρος – Το τέλος τους στη σειρά

Όλα ανατρέπονται

Όλοι οι ήρωες  παίρνουν μία δόση  ηρεμίας. Ο Θάνος βρίσκεται στην φυλακή. Η Βίκυ και η Μαρίνα θα ενωθούν και  ο Κωστής ξεκινάει από τη αρχή . Η Κλαίρη βρίσκεται δίπλα στον Γιάννο και τον βοηθάει μέχρι τέλος  Η ίδια πέρασε πολλά τον τελευταίο καιρό , με μόνη στήριξη της  την Αγάπη.

Δείτε επίσης : Αγγελική spoiler: Το αιματηρό τέλος Η Αθηνά σκοτώνει τον Δημήτρη και βάζει τέλος στη ζωή της

Η χαρά κοντοζυγώνει . Πολύ σύντομα  θα την ενημερώσουν ότι υπάρχουν ελπίδες για να τη  έχει και πάλι  στην αγκαλιά της. Δεν τελειώνουμε όμως εδώ. Η Κλαίρη θα μάθει  ότι τελικά  μπορεί να πάρει την κηδεμονία της Αγάπης και πως μπορεί πλέον να την μεγαλώσει σαν μητέρα της . Και τότε θα τα ξεχάσει όλα.

Ο Αλέξανδρος θα μάθει τα καλά τα νέα και θα τρέξει  δίπλα της .Οι δυο πρωταγωνιστές θα  φτιάξουν μία νέα ευτυχισμένη οικογένεια. Η Αγάπη θα τους ενώσει μια για πάντα.

 

 

Close