Σημαντική αποχώρηση από το «Έλα στη θέση μου»: Ποια πρωταγωνίστρια μετακομίζει στο Epsilon;

Έλα Στη Θέση Μου – Επεισόδιο 46 – Γ Κύκλος

Ο Αχιλλέας και η Ρενάτα ζητάνε τη βοήθεια του Λεωνίδα προκειμένου να διαπιστώσουν αν ο Αντρέας κρατάει στο σπίτι τη Βασιλίνα με το ζόρι, ενώ ο Βλάσης συναντά τη Φαίη στην προσπάθειά του να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Η Αιμιλία ανοίγει επικοινωνία με τη μητέρα ενός μεγαλομαφιόζου στην Βενεζουέλα και η Σύλβια βάζει μπροστά το σχέδιο «ορός της αλήθειας» για να μάθει αν η Βάνα τρέφει αισθήματα για τον Φώτη, με απρόβλεπτες όμως συνέπειες. Θα καταφέρει να δικαιολογήσει ο Βλάσης τα ψέματα που έχει πει στη Μίκα; Σε ποια χέρια θα καταλήξει το δαχτυλίδι του Αντρέα; Και τέλος, πώς θα αντιδράσει ο Λεωνίδας όταν μάθει την πραγματική ταυτότητα της Φλωρέτας;

Έλα Στη Θέση Μου – Επεισόδιο 47 – Γ Κύκλος

Ο Αχιλλέας τα έχει βρει σκούρα με τη Βασιλίνα και δεν ξέρει πώς να την πλησιάσει, ενώ ο Αντρέας τρίβει τα χέρια του καθώς έχει καταφέρει να προηγείται στον αγώνα για την προεδρία. Η έλξη ανάμεσα στην Φλωρέτα και τον Λεωνίδα αρχίζει να φουντώνει επικίνδυνα, το ίδιο και η έλξη του Θοδωρή με το έμφραγμα, καθώς Ισμήνη και Μίμης του ανακοινώνουν τα σχέδια τους να αναλάβουν το μαγαζί του. Ο Ζούβας προσπαθεί να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του Ζαχαρία και του Φώτη, ενώ η Βάνα βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στο να γίνει μέτοχος στη Sofo. Το ψέμα του Βλάση αποκαλύπτεται και η Μίκα μαθαίνει πως η πραγματική μητέρα της μπέμπας είναι ζωντανή. Μια αναπάντεχη συνάντηση περιμένει τη Φαίη.

Έλα Στη Θέση Μου – Επεισόδιο 48 – Γ Κύκλος

Ο Βλάσης βρίσκεται σε διαρκή κόντρα με τη Μίκα μετά την αποκάλυψη της πραγματικότητας. Η Μίκα που έχει περάσει στη σκοτεινή πλευρά του θυμού, τον βάζει σε μεγάλο δίλλημα. Η Φαίη έχει την πρώτη επαφή της με τον Αντρέα κατόπιν της επεισοδιακής βραδιάς στο σπίτι του Δαμιανού. Τον αμαρτωλό Θοδωρή επισκέπτεται μια ανεπιθύμητη εκκρεμότητα του παρελθόντος. Ο Λεωνίδας προσπαθεί να μιλήσει με τη Φλωρέτα και άθελά του τη βάζει σε μεγάλους μπελάδες.

Έλα Στη Θέση Μου – Επεισόδιο 49 – Γ Κύκλος

Ο Βλάσης υπογράφει τα χαρτιά που αποκλείουν τη Φαίη από την κηδεμονία της μικρής. Η Φαίη επισκέπτεται μαζί με το Δαμιανό την Sofo και συναντιέται με την Αιμιλία. Η Βασιλίνα βρίσκει τρόπο να στριμώξει την Φλωρετα για να την αφήσει να φύγει και ανακαλύπτει πως υπάρχει κάτι ανάμεσα σε αυτή και τον Λεωνίδα. Η Σύλβια είναι σίγουρη πως υπάρχει τρόπος να αποδείξουν πως υπάρχει ειδύλλιο ανάμεσα στη Βάνα και τον Φώτη και θα χρειαστεί τη βοήθεια του Ζούβα για να το αποδείξει. Ο Θοδωρής αποφασίζει να δώσει μια ύστατη παράσταση και να αναιρέσει το κόψιμο του επιδόματος τυφλότητας. Ο Αχιλλέας ζητά από τον Λεωνίδα να πείσει την Φλωρέτα να συνεργαστεί μαζί τους, αλλά εκείνος αρνείται να την εκμεταλλευτεί.

Έλα Στη Θέση Μου – Επεισόδιο 50 – Γ Κύκλος

Ο Αχιλλέας παίρνει την Βασιλίνα μέσα από τα χέρια του Αντρέα και ψάχνει να μάθει με τι την εκβιάζουν. Ο Λεωνίδας είναι αποφασισμένος να σώσει την Φλωρέτα από την παράνοια του Αντρέα, ενώ η Μίκα φοβάται ότι η Φαίη διεκδικεί τον Βλάση και θέλει διακαώς να συναντήσει τη μεγάλη της αντίπαλο για να μονομαχήσουν. Εν τω μεταξύ, η Αιμιλία συναντά τη Φαίη και μαθαίνει για τη συμμαχία της με τον Αντρέα, ο οποίος κρατά άλλον έναν άσο στο μανίκι του και δίνει τελεσίγραφο στην ανιψιά του… Μήπως ήρθε η ώρα η Βασιλίνα να φύγει μακριά;

Έλα Στη Θέση Μου – Επεισόδιο 51, 52, 53, 54, 55, 56 – Γ Κύκλος

Ο Αχιλλέας τα έχει βρει σκούρα με τη Βασιλίνα και δεν ξέρει πώς να την πλησιάσει, ενώ ο Αντρέας τρίβει τα χέρια του καθώς έχει καταφέρει να προηγείται στον αγώνα για την προεδρία.

Η έλξη ανάμεσα στην Φλωρέτα και τον Λεωνίδα αρχίζει να φουντώνει επικίνδυνα, το ίδιο και η έλξη του Θοδωρή με το έμφραγμα, καθώς Ισμήνη και Μίμης του ανακοινώνουν τα σχέδια τους να αναλάβουν το μαγαζί του.

Ο Ζούβας προσπαθεί να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του Ζαχαρία και του Φώτη, ενώ η Βάνα βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στο να γίνει μέτοχος στη Sofo. Το ψέμα του Βλάση αποκαλύπτεται και η Μίκα μαθαίνει πως η πραγματική μητέρα της μπέμπας είναι ζωντανή. Μια αναπάντεχη συνάντηση περιμένει τη Φαίη.

Ο Βλάσης βρίσκεται σε διαρκή κόντρα με τη Μίκα μετά την αποκάλυψη της πραγματικότητας. Η Μίκα που έχει περάσει στη σκοτεινή πλευρά του θυμού, τον βάζει σε μεγάλο δίλλημα.

Η Φαίη έχει την πρώτη επαφή της με τον Αντρέα κατόπιν της επεισοδιακής βραδιάς στο σπίτι του Δαμιανού. Τον αμαρτωλό Θοδωρή επισκέπτεται μια ανεπιθύμητη εκκρεμότητα του παρελθόντος. Ο Λεωνίδας προσπαθεί να μιλήσει με τη Φλωρέτα και άθελά του τη βάζει σε μεγάλους μπελάδες.

Ο Βλάσης υπογράφει τα χαρτιά που αποκλείουν τη Φαίη από την κηδεμονία της μικρής. Η Φαίη επισκέπτεται μαζί με το Δαμιανό την Sofo και συναντιέται με την Αιμιλία. Η Βασιλίνα βρίσκει τρόπο να στριμώξει την Φλωρετα για να την αφήσει να φύγει και ανακαλύπτει πως υπάρχει κάτι ανάμεσα σε αυτή και τον Λεωνίδα.

Η Σύλβια είναι σίγουρη πως υπάρχει τρόπος να αποδείξουν πως υπάρχει ειδύλλιο ανάμεσα στη Βάνα και τον Φώτη και θα χρειαστεί τη βοήθεια του Ζούβα για να το αποδείξει.

Ο Θοδωρής αποφασίζει να δώσει μια ύστατη παράσταση και να αναιρέσει το κόψιμο του επιδόματος τυφλότητας. Ο Αχιλλέας ζητά από τον Λεωνίδα να πείσει την Φλωρέτα να συνεργαστεί μαζί τους, αλλά εκείνος αρνείται να την εκμεταλλευτεί.

Close