Συνταρακτικές εξελίξεις στη σειρά Elif

Δευτέρα 6/5/19 – Επεισόδιο 328: Η Νουρτέν λέει στην Ελίφ πως η αστυνομία ήρθε για να την πάρουν και να τη βάλουν φυλακή επειδή με το χλώριο, που έχυσε, προσπάθησε να τη δηλητηριάσει. Η Ελίφ κρύβεται τρομαγμένη και η αστυνομία, που ερευνά το σπίτι δεν τη βρίσκει. Η Νουρτέν λέει στη Σεχέρ πως αποφάσισε να δώσει την Ελίφ στον Κενάν. Η Ελίφ είναι τρομαγμένη και λυπημένη και προσεύχεται να βρει τους γονείς της. Ο Σελίμ λέει στη Ζεϊνέπ πως όλα θα πάνε καλά και της ζητάει λίγο χρόνο. Το μόνο που θέλει είναι να μην πάρουν διαζύγιο.

Η Ζεϊνέπ του ζητάει να την αφήσει ήσυχη αλλά ο Σελίμ την πείθει να την πάει σπίτι της. Η Αλιγιέ λέει στον Κενάν πως ανησυχεί πολύ για τον Σελίμ και εκείνος θυμώνει και της λέει πως η Ζεϊνέπ θα επιστρέψει σπίτι τους και εκείνη θα το δεχθεί είτε της αρέσει, είτε όχι. Η Γκόντζα ξέρει πως η Αρζού της έκλεψε τα χρήματα. Επιστρέφει σπίτι και ρωτάει για τα χρήματα. Δεν ξέρει τι να πει και στον Νετζντέτ. Ο Ερκούτ υποστηρίζει την Αρζού και αρνούνται πως έκλεψαν τα χρήματα. Η Γκόντζα επισκέπτεται τον Νετζντέτ και του λέει τι συνέβη αλλά εκείνος δεν την πιστεύει και τη διώχνει. Ο Νετζντέτ είναι πολύ θυμωμένος και σκέφτεται πως όσα του είπε η Αρζού για την Γκόντζα είναι αλήθεια.

Η Αρζού τηλεφωνεί στον Σερντάρ για να συναντηθούν. Του λέει πως η Γκόντζα χρειάζεται χρήματα για να βγει από μια δύσκολη κατάσταση και του τα δίνει για να της τα δανείσει δήθεν εκείνος, ενώ κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, ο Ερκούτ θα βγάζει φωτογραφίες. Η Γκόντζα συναντάει τον Σερντάρ και του λέει τι συνέβη με τα χρήματα. Ο Σερντάρ κρατάει το χέρι της και ο Ερκούτ τραβάει τις φωτογραφίες, που χρειάζεται. Ο Σερντάρ της λέει πως θα τη βοηθήσει να λύσει το οικονομικό αυτό πρόβλημα.

Η Γκόντζα του λέει πως με αυτά τα χρήματα θα πάρει πίσω την Ελίφ. Ο Σερντάρ σχεδιάζει να απαγάγει την Ελίφ από την Γκόντζα και να τη χρησιμοποιήσει ώστε να πάρει την κόρη του, την Τουγτσέ. Η Γκόντζα παίρνει τα χρήματα από τον Σερντάρ και τηλεφωνεί στη Νουρτέν λέγοντας της πως έχει τα χρήματα για να της φέρει την Ελίφ. Όταν η Νουρτέν πηγαίνει στο σπίτι να πάρει την Ελίφ, διαπιστώνει πως η μικρή δεν είναι εκεί…

Δείτε επίσης Το τατουάζ Κύκλος 2 Επεισόδια 245-246-247-248

Τρίτη 7/5/19 – Επεισόδιο 329: Η Νουρτέν γίνεται έξαλλη όταν συνειδητοποιεί πως η Ελίφ το έσκασε και αρχίζει να την ψάχνει. Όταν δεν τη βρίσκει, πηγαίνει στο ραντεβού της με την Γκόντζα ελπίζοντας να της αποσπάσει τα χρήματα αλλά όταν η Γκόντζα αρνείται να την πληρώσει αν δεν της δώσει το παιδί, η Νουρτέν αναγκάζεται να της πει την αλήθεια, ότι η Ελίφ το έσκασε. Η Νουρτέν ψάχνει παντού αλλά δεν βρίσκει την Ελίφ και ενημερώνει τη Σεχέρ. Στη συνέχεια αποφασίζει να επιστρέψει σπίτι της και να περιμένει εκεί. Η Ελίφ είναι εξαντλημένη και κρύβεται σε μια αποθήκη. Σκέφτεται να πάει στο κτήμα αλλά φοβάται την Αρζού. Από την άλλη δεν θέλει να επιστρέψει στο σπίτι της Νουρτέν χωρίς να είναι εκεί ο Μουχσίν.

Ο Σερντάρ ακολουθεί την Γκόντζα αλλά όταν τηλεφωνεί η Αρζού δεν της λέει πως η Γκόντζα αναζητά την Ελίφ. Η Αρζού πείθει τον Ερκούτ να βρει κάπου μόνη της τη Ζεϊνέπ και να την κάνει να αποβάλλει. Ο Σελίμ παραμένει έξω από το σπίτι της Ζεϊνέπ και κοιμάται μέσα στο αυτοκίνητό του. Η Τουλάι τον καλεί να έρθει στο σπίτι να φάει πρωινό. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ δείχνουν να συμφιλιώνονται και είναι ευτυχισμένοι. Η Μελέκ δεν είναι καλά και ξεσπάει ξαφνικά σε κλάματα. Η Τουλάι, ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ τρομάζουν. Της δίνουν ηρεμιστικά και τη βάζουν για ύπνο. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ αποφασίζουν να πάνε μια βόλτα. Έξω από το σπίτι βρίσκεται ο Ερκούτ, ο οποίος τους ακολουθεί.

Ο δικηγόρος του Νετζντέτ έχει ένα σχέδιο για να τον βγάλει από τη φυλακή και ο Νετζντέτ του ζητάει να μην πει σε κανέναν ότι υπάρχει πιθανότητα να αποφυλακιστεί. Η Αρζού επισκέπτεται τον Νετζντέτ και του δείχνει της φωτογραφίες της Γκόντζα με τον Σερντάρ. Ενώ ο Μουράτ και η Φεριντέ δουλεύουν στο εστιατόριο, ένας άντρας έρχεται και τους λέει πως έμαθε ότι το κατάστημα πωλείται και ενδιαφέρεται για λεπτομέρειες. Ο Μουράτ και η Φεριντέ ξαφνιάζονται όταν το ακούν και του λένε πως έχει λάθος πληροφορίες. Η Γκόντζα επισκέπτεται τον Νετζντέτ και του λέει πως η Νουρτέν προσπάθησε να πάρει τα χρήματα χωρίς να δώσει την Ελίφ. Ο Νετζντέτ τη ρωτάει που βρήκε τα χρήματα…

Δείτε επίσης Έλα στη θέση μου: Επεισόδια 148 – 149 – 150 – 151 – 152, 3ος κύκλος

Τετάρτη 8/5/19 – Επεισόδιο 330: Η πίεση της Αλιγιέ ανεβαίνει και λιποθυμάει και ο Κενάν την πηγαίνει στο νοσοκομείο. Η Γκόντζα λέει στον Νετζντέτ ότι πούλησε τα κοσμήματά της για να βρει τα χρήματα. Ο Νέτζντετ δεν λέει τίποτα στην Γκόντζα σχετικά με τις φωτογραφίες της με τον Σερντάρ. Σκοπεύει να της ζητήσει εξηγήσεις αμέσως μόλις βγει από τη φυλακή. Καθώς η Ελίφ περιπλανιέται στους δρόμους χωρίς να ξέρει τι να κάνει, ένας πωλητής κουλουριών καταλαβαίνει πως πεινάει και της δίνει ένα κουλούρι. Η Νουρτέν αναζητά την Ελίφ. Συναντάει συναντάει τον άνθρωπο, που έδωσε το κουλούρι στο κopιτσάκι και έτσι μαθαίνει που είναι η μικρούλα. Η Νουρτέν βλέπει την Ελίφ αλλά εκείνη το σκάει ξανά και κρύβεται. Η μικρούλα αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια από την αστυνομία.

Η μικρούλα λέει στον αξιωματικό πως έχει χαθεί και δεν θυμάται τίποτα. Οι αστυνομικοί βρίσκουν το όνομα του Κενάν στη λίστα των ανθρώπων, που αναζητούν κάποιον και του τηλεφωνούν αλλά εκείνος έχει ξεχάσει το τηλέφωνο του στο σπίτι ενώ μεταφέρει την Αλιγιέ στο νοσοκομείο. Η Νουρτέν πηγαίνει στο σπίτι της Μελαχάτ, ελπίζοντας πως η Ελίφ θα είναι εκεί. Η μικρή όμως δεν είναι εκεί και η Μελαχάτ θυμώνει με τη Νουρτέν όταν μαθαίνει πως έχασε την Ελίφ και της κλείνει κατάμουτρα την πόρτα. Η Αρζού είναι έξαλλη με τον Σερντάρ επειδή δεν κατάφερε να μάθει τι σχεδιάζει η Γκόντζα. Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ πηγαίνουν σε ένα καφέ και ο Ερκούτ πηγαίνει εκεί και βρίσκει τον τρόπο να ρίξει κάτι στο ποτήρι της κοπέλας. Λίγο πριν πιει τον καφέ της όμως, η Ζεϊνέπ νιώθει ναυτία και δεν τον δοκιμάζει.

Ο Ερκούτ το βλέπει και απογοητεύεται. Η Ζεϊνέπ λυπάται όταν μαθαίνει πως ο Σελίμ τσακώθηκε με τη μητέρα του. Ο Σελίμ την παρηγορεί λέγοντας της πως αν χρειαστεί θα νοικιάσουν ένα σπίτι για τους δυο τους και όλα θα πάνε καλά. Η Τουγτσέ είναι θυμωμένη επειδή δεν είναι κανένας από την οικογένειά της στο σπίτι και κανείς δεν την ενημέρωσε πως θα φύγουν. Ξεσπάει στη Σεχέρ, η οποία προσπαθεί να την κάνει να φάει το πρωινό της. Ενώ η Σεχέρ τακτοποιεί την κρεβατοκάμαρα του Κενάν, το τηλέφωνο του χτυπάει συνεχώς. Η Σεχέρ τελικά απαντάει και μαθαίνει έτσι πως η Ελίφ είναι στο αστυνομικό τμήμα. Ενημερώνει αμέσως τη Νουρτέν. Η Τουγτσέ κρυφακούει τη Σεχέρ και μαθαίνει πως βρέθηκε η Ελίφ. Φοβάται πως αν επιστρέψει η Ελίφ στο σπίτι, κανείς δεν θα την αγαπάει πια και το σκάει για να τραβήξει την προσοχή…

Δείτε επίσης Γυναίκα Χωρίς Όνομα: Επεισόδια 149 – 150 – 151 – 152 – 153

Πέμπτη 9/5/19 – Επεισόδιο 331: Η Τουγτσέ αποφασίζει να πάει στο σπίτι του Νετζντέτ. Η Αρζού χαίρεται όταν τη βλέπει αλλά η Τουγτσέ έχει θυμό απέναντί της. Της λέει πως βρέθηκε η Ελίφ και πως θέλει τον παππού της γιατί είναι ο μόνος που την αγαπάει. Η Αρζού πηγαίνει αμέσως στο αστυνομικό τμήμα. Ενώ η Γκόντζα είναι με τον Σερντάρ, της τηλεφωνεί η Νουρτλέν και της λέει πως η Ελίφ είναι στο αστυνομικό τμήμα και πως θέλει τα χρήματα. Η Γκόντζα ζητάει από τον Σερντάρ να προσποιηθεί πως είναι ο πατέρας της Ελίφ και να την πάρουν από το αστυνομικό τμήμα.

Η Αρζού βλέπει τον Σερντάρ να μιλάει με την Γκόντζα και όταν απομακρύνεται ο ένας από τον άλλο, η Αρζού τηλεφωνεί στον άντρα και τον ρωτάει τι συμβαίνει αλλά ο Σερντάρ της ζητάει να έχει υπομονή. Η Αλιγιέ και ο Κενάν επιστρέφουν από το νοσοκομείο. Ο Κενάν βλέπει τις κλήσεις στο τηλέφωνό του και μαθαίνει πως βρέθηκε η Ελίφ. Μαλώνει τη Σεχέρ επειδή αμέλησε να του το πει αμέσως και πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα. Η Σεχέρ τηλεφωνεί στη Νουρτέν και της λέει πως ο Κενάν πάει να πάρει την Ελίφ. Και οι δύο πανικοβάλλονται και δεν ξέρουν τι να κάνουν. Η Μελέκ νιώθει άσχημα. Η Τουλάι, ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ προσπαθούν να φτιάξουν το κέφι της όταν τηλεφωνεί ο Κενάν και λέει στον αδελφό του πως βρέθηκε η Ελίφ.

Η ανέλπιστη είδηση τους αναστατώνει όλους, που σπεύδουν στο αστυνομικό τμήμα. Ο Σερντάρ βάζει ένα αστυνομικό γιλέκο και πηγαίνει στο τμήμα. Ο Σερντάρ καταφέρνει να πάρει μαζί του την Ελίφ και την πηγαίνει στην Γκόντζα αλλά της λέει πως δεν σκοπεύει να της την δώσει. Στο τμήμα, ο Κενάν μαθαίνει από τον αξιωματικό πως η Ελίφ έχει χάσει τη μνήμη της και εκείνη τη στιγμή ένας αστυνομικός τους ενημερώνει πως η Ελίφ δεν είναι πια στο τμήμα. Ο Κενάν γίνεται έξαλλος. Εκείνη τη στιγμή φτάνουν η Μελέκ, η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ και μαθαίνουν πως η Ελίφ αναζητείται ξανά. Η Μελέκ παθαίνει νευρικό κλονισμό.

Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ βγαίνουν στους δρόμους και αναζητούν την Ελίφ. Η Αρζού τους βλέπει και συνειδητοποιεί πως κάτι δεν πάει καλά. Η Αρζού βάζει τους άντρες του Νετζντέτ να παρακολουθούν τη Νουρτέν. Οι αστυνομικοί δείχνουν στον Κενάν και τη Μελέκ το βίντεο ασφαλείας, που δείχνει την Ελίφ στο τμήμα και η χαρά τους είναι μεγάλη, που τη βλέπουν ζωντανή αλλά η λύπη τους μεγάλη γιατί χάθηκε ξανά. Το βίντεο δείχνει έναν αστυνομικό να παίρνει μαζί του την Ελίφ αλλά δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου του…

Δείτε επίσης Η Επιστροφή: Επεισόδια 128 – 129 – 130 – 131 – 132

Παρασκευή 10/5/19 – Επεισόδιο 332: Ο Σερντάρ λέει στην Γκόντζα πως σκοπεύει να δώσει την Ελίφ στον Κενάν με αντάλλαγμα την Τουγτσέ. Η Γκόντζα δεν ξέρει τι να κάνει και τσακώνεται μαζί του. Η Γκόντζα θέλει να δείξει την Ελίφ στον Νετζντέτ για να σώσει τον γάμο της. Ο Σερντάρ παίρνει μαζί του την Ελίφ και η Γκόντζα διατάζει τους άντρες του Νετζντέτ να βρουν το κopιτσάκι. Η Ελίφ ρωτάει τον Σερντάρ γιατί δεν έχουν πάει στην οικογένειά της και εκείνος της λέει πως σύντομα θα ενωθεί ξανά μαζί τους. Όμως όσο η ώρα περναέι η Ελίφ γίνεται ανυπόμονη και ο Σερντάρ δυσκολεύεται να την ηρεμήσει.

Η Νουρτέν επιστρέφει σπίτι της χωρίς να έχει καταλάβει ότι ο Ζαφέρ, ο άνθρωπος του Νετζντέτ, την παρακολουθεί. Τηλεφωνεί στην Γκόντζα και μαθαίνει πως ούτε εκείνη έχει την Έλιφ πια και έτσι δεν πρόκειται να πάρει τα χρήματα, που υπολόγιζε. Η Αρζού τηλεφωνεί στη Νουρτέν και της λέει πως ξέρει ότι έχει την Ελίφ και πως θα της την πάρει χωρίς να υπολογίσει το κόστος. Η Νουρτέν προσπαθεί να πει στην Αρζού πως η Ελίφ δεν είναι μαζί της αλλά δεν την πείθει. Η Νουρτέν αρχίζει να φοβάται και αποφασίζει να φύγει από το σπίτι. Καθώς ετοιμάζεται να φύγει, επιστρέφει ο Μουχσίν με το αυτοκίνητο της εταιρίας.

Η Νουρτέν του λέει πως η Ελίφ το έσκασε και πως τους έχουν κάνει μήνυση στην αστυνομία και πως οι γονείς της τους απειλούν. Η Νουρτέν συνεχίζει λέγοντας του πως αφού δεν πήγαν στην αστυνομία να αναφέρουν πως βρήκαν την Ελίφ, θεωρούνται ένοχοι και αν τους πιάσουν θα πάνε φυλακή. Το ζευγάρι αποφασίζει να το σκάσει. Καθώς αναχωρούν με το αυτοκίνητο της εταιρίας, η Αρζού τους βλέπει και τους ακολουθεί. Η Νουρτέν χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και συγκρούεται με ένα δέντρο στην άκρη του δρόμου. Η Μελέκ και ο Κενάν περιμένουν νεότερα από την Ελίφ στο αστυνομικό τμήμα.

Η Μελέκ είναι σε άσχημη κατάσταση και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ μένουν στο πλευρό της. Ο αξιωματικός λέει στον Κενάν πως θα τον ειδοποιήσουν όταν έχουν νεότερα και ο Κενάν φεύγει. Πηγαίνει να δει τη Μελέκ. Ένας από τους άντρες του Νετζντέτ συνοδεύει την Τουγτσέ στο κτήμα αλλά εκείνη δεν θέλει να μείνεο. Η Σεχέρ πηγαίνει την Τουγτσέ στη γιαγιά της. Η Τουγτσέ λέει στην Αλιγιέ πως βρέθηκε η Ελίφ…

Close