Συνταρακτικές εξελίξεις στη σειρά Elif

ELIF Επεισόδιο 24 β κύκλου / Επεισόδιο 207 στο Star. Προβολή: Πέμπτη 8/11/18. Το εικοστό τρίτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της Τούρκικης σειράς του Star – Καθημερινά στις 17:30.

Σκηνοθεσία: Ογκιούζ Αγιάζ, Φούλια Γιαβούζογλου

Σενάριο: Ruya Istanbul

Δείτε ακόμα :«My Style Rocks» spoiler: Αποχωρεί στο Gala της Παρασκευής η πιο αγαπημένη παίκτρια

Ηθοποιοί: Ιζαμπέλα Ντάμλα Γκιουβενιλίρ, Σελίν Σεζγκίν, Βολκάν Κολπάν, Μελίς Τσεμρέ Τσινάρ, Χασάν Μπαλικτάς, Εμρέ Κιβιλτσίμ, Γκιουλτσίν Τουντσόκ, Μπατουχάν Σοντσούλ, Ιλκέρ Γκουρσόι, Ζεϊνέπ Οτζρέν, Εσίν Μπενίμ, Αϊσούν Γκιουβέν, Σουκρού Βεϊσέλ, Ουμούτ Ολτσέρ

Επεισόδιο 24 | Σεζόν 2 | Ημέρα προβολής: Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Αλιγιέ αποκαλύπτει την αλήθεια στην Αρζού για τον πατέρα της και φεύγοντας της λέει πως από εδώ και μπρος είναι μόνη της…

Δείτε ακόμα: «Όλα σε θυμίζουν»: Λίγοι το γνωρίζουν αλλά το ωραιότερο ελληνικό τραγούδι είχε γραφτεί με άλλους στίχους

Στο επεισόδιο 24 του β κύκλου της σειράς «ELIF» θα δούμε πως ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ γνωρίζουν ότι η Πελίν ρώτησε για το ταξίδι του μέλιτος με σκοπό να τους εκνευρίσει και πράγματι τα καταφέρνει. Ο Σελίμ θέλει να εκδικηθεί με κάποιο τρόπο την Πελίν αλλά η Ζεϊνέπ τον συγκρατεί και τελικά αποφασίζει να μην παρακολουθήσει το μάθημα. Η Μελέκ μαθαίνει πως η Ζεϊνέπ είναι αναστατωμένη και πηγαίνει στο κτήμα για να τη δει. Ο Σελίμ ενημερώνει για την επικείμενη επίσκεψη της την οικογένεια.

Η Ιπέκ χαίρεται αλλά η Αλιγιέ αναρωτιέται πως θα πάει η συνάντησή τους. Όλοι συμπεριφέρονται ψυχρά αλλά ευγενικά και η Αλιγιέ λέει στη Μελέκ πως μπορεί να επισκέπτεται τη Ζεϊνέπ όποτε θέλει. Η Μελέκ καταφέρνει να πείσει τη Ζεϊνέπ να συνεχίσει τη σχολή της. Η Αλιγιέ ζητάει από τη Μελέκ να μιλήσουν μόνες τους και της λέει πως λυπάται πολύ για ό,τι έγινε στο παρελθόν. Η Μελέκ της απαντάει πως δεν μπορούν να αλλάξουν το παρελθόν αλλά την ευχαριστεί επειδή της είπε την αλήθεια και ζήτησε συγνώμη. Η Αρζού τηλεφωνεί στην Γκόντζα και της λέει να της φέρει όλα τα χρήματα και τα κοσμήματά της μαζί με μερικά ρούχα. Η Αρζού αποφασίζει να προσλάβει μόνη της δικηγόρο για να την υπερασπιστεί. Η οικογένεια είναι μαζί με τη Μελέκ και η Γκόντζα βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία για να κάνει ότι της ζήτησε η Αρζού. Η Αρζού νιώθει καλύτερα όταν βλέπει την Γκόντζα, ένα φιλικό πρόσωπο. Της μιλάει για τα σχέδια της να προσλάβει δικηγόρο ώστε να βγει γρήγορα από τη φυλακή και να κάνει την Αλιγιέ να πληρώσει και να εκδικηθεί όλους αυτούς που την ανάγκασαν να κάνει αυτό το cd.

Δείτε ακόμα :Πήγαινε συνεχώς ραντεβού σε ακριβά εστιατόρια και παρατούσε τις γυναίκες με τον λογαριασμό

Η Αρζού σοκάρεται όταν μαθαίνει πως η Μελέκ είναι στο κτήμα. Η Αϊτέν τη βλέπει να κρύβει λεφτά στο μαξιλάρι της και όταν βρίσκει την ευκαιρία, τα κλέβει. Η Γκόντζα πηγαίνει στο πλυντήριο αυτοκινήτων και μιλάει στον Βεϊσέλ για την επίσκεψη της στη φυλακή. Ο Νετζντέτ διατάζει τους άντρες του να ετοιμάσουν τα κατάλληλα έγγραφα για να αγοράσει τη γη, που θέλει. Ο Μουράτ κάνει τα πάντα για να τον συμπαθήσει η Φεριντέ. Η Φεριντέ το έχει σκάσει από τα αδέλφια της και έχει βρει καταφύγιο σε μια θεία της για να μπορέσει να συνεχίσει το σχολείο. Η θεία της όμως της λέει να μην πάει σχολεία αλλά να δουλέψει και να φέρει χρήματα στο σπίτι και απειλεί να μιλήσει στα αδέλφια της αν δεν την υπακούσει..

Πηγή: happytv
Close