Η αποκάλυψη για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς»: «Θα το δούμε μόνο Αν…»

Ο νέος κύκλος της αγαπημένης κωμικής σειράς θα αποτελείται από 25 επεισόδια και αναμένεται να προβληθεί στις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Ωστόσο, έγινε γνωστό πως κάποιοι αγαπημένοι ηθοποιοί δεν θα συμμετέχουν στα νέα επεισόδια της σειράς.

Η πρώτη νέα ιστορία του «Καφέ της Χαράς», η οποία θα είναι και ο κεντρικός άξονας της σειράς, θα έχει να κάνει με τη σχέση του Μανωλάκη και της Βάλιας, που όχι μόνο εξακολουθούν να είναι μαζί, αλλά επισημοποιούν τη σχέση τους. Έτσι, ο Περίανδρος Πώποτας και η Χαρά Χάσκα θα γίνουν από ζευγάρι… συμπέθεροι.

Η Χαρά Σμύρου, γνωστή ως «Ματούλα», βρίσκεται στην Νέα Υόρκη και δεν θα είναι στα νέα επεισόδια.Το ίδιο ισχύει και για τη «Γωγώ», την κολλητή της «Ματούλας», Ελένη Λιάσκα που βρίσκεται στη Ρωσία.Επίσης, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων στη σειρά «Πέτα τη Φριτέζα» του ΑΝΤ1 δεν θα μπορεί να συμμετέχει στα καθημερινά γυρίσματα και έτσι θα εμφανιστεί για λίγα επεισόδια στη κωμική σειρά.

Επιστρέφει το «καφέ της Χαράς» - Αυτοί οι ηθοποιοί θα λείπουν από τα νέα επεισόδια Επιστρέφει το «καφέ της Χαράς» - Αυτοί οι ηθοποιοί θα λείπουν από τα νέα επεισόδια Επιστρέφει το «καφέ της Χαράς» - Αυτοί οι ηθοποιοί θα λείπουν από τα νέα επεισόδια

Με πληροφορίες από newsbomb.gr

Close