Ερώτας Φυγάς: Η Μαργέτα φεύγει ταπεινωμένη

Έρωτας Φυγάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η Μαργέτα φεύγει ταπεινωμένη.

Αφήστε την να ζήσει τον ερωτά της μωρέ….

Η σύλληψη της Ελπίδας και του Παύλου για μοιχεία στη σειρά Έρωτας Φυγάς, έχει γίνει πρώτο θέμα συζήτησης σε όλο το Κιάρι. Η Ελπίδα περνά δύσκολες ώρες στο κελί της και είναι σαν το αγρίμι. Ωστόσο, φτιάχνει η διάθεσή της όταν αλιεύει από μια συγκρατούμενη της ένα μεγάλο μυστικό της Μαργέτας που θα ταράξει τα νερά. Ποιο είναι αυτό; Η σχέση της με τον Στέφανο.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα παρουσιάζει επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της

Ερώτας Φυγάς: Η Μαργέτα φεύγει ταπεινωμένη

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης απάγει την Θοδώρα και η Μυρτάλη του ρίχνει ηρεμιστικά στο φαί

Μόλις βγαίνει από το κρατητήριο και διψασμένη για εκδίκηση, βάζει μπρος το σχέδιό της. Την παρακολουθεί και την κατάλληλη στιγμή τη φωτογραφίζει σε τρυφερές στιγμές με τον αγαπημένο της. Οι εφημερίδες με πρωτοσέλιδο τη φωτογραφία Μαργέτας-Στέφανου τυπώνονται κι έχουν υπαινικτικό τίτλο…

Δείτε ακόμα: Σασμός: Η Μαρίνα βοηθάει τον Αστέρη και την Αργυρώ

Ερώτας Φυγάς: Η Μαργέτα φεύγει ταπεινωμένη

Δείτε ακόμα: Σασμός: Μου ζητάς να αφήσω την Αργυρώ; Την γυναίκα που αγαπώ τόσο πολύ;

Η τοπική εφημερίδα θα προκαλέσει τεράστιους κλυδωνισμούς σε όλη την περιοχή. Στο πρωτοσέλιδο φιγουράρει η φωτογραφία που τράβηξε η Ελπίδα με τον Στέφανο και τη Μαργέτα σε τρυφερές περιπτύξεις. Θα κάνει τον γύρο της περιοχής και παρά τις δυσκολίες, Θα φτάσει και στα χέρια του Ιάσωνα. Αυτός, θυμωμένος θα απαιτήσει να πάρει απαντήσεις, αλλά και σημαντικές αποφάσεις. Τη ρωτά πώς μπόρεσε να τον ντροπιάσει έτσι, όχι μόνο αυτόν αλλά και το σπίτι τους λες και είναι καμία του δρόμου!

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ έχουν κρυφή συνάντηση στο δάσος και τον διώχνει οριστικά

Ερώτας Φυγάς: Η Μαργέτα φεύγει ταπεινωμένη

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Οι έρευνες παίρνουν φωτιά

Εκείνη φεύγει ταπεινωμένη από το σπίτι και πηγαίνει στο εξοχικό της οικογένειας. Αργότερα μαζί με τον Στέφανο θα αναζητήσουν ποιος είναι αυτός που κρύβεται πίσω από το σκανδαλώδες δημοσίευμα και τους εξέθεσε με αυτόν τον τρόπο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για τον Έρωτα Φυγά με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close