Έρωτας Μετά: Χαμός στα επόμενα επεισόδια- Μαχαιρώνουν τον Γιώργο

Τα αποτελέσματα της βαλλιστικής αποκαλύπτουν ότι το όπλο της Μάγδας δεν έχει εκπυρσοκροτήσει ποτέ, πράγμα που σημαίνει ότι τόσο καιρό κάποιον καλύπτει. Ο Παπαδόπουλος καταφέρνει να ξεφύγει από το σπίτι της Ιτιάς, συναντάει τον Τόνι και του δίνει το κινητό για να μάθει τι περιέχει και σε ποιον ανήκει. Τέλος η Αντιγόνη επιστρέφει και έρχεται αντιμέτωπη με τον Κων/νο που πλέον ξέρει την αλήθεια για τον θάνατό του πατέρα του.

Ο Παπαδόπουλος φτάνει στο σπίτι που του είπε ο Τόνι και εκεί βρίσκει τη γυναίκα που φυλάει την Άννα. Η Νόρα επισκέπτεται τη Λαμπρινή μετά τα νέα για την εξαφάνιση του κοριτσιού ενώ την ίδια στιγμή ο Τόνι πηγαίνει στο Γιώργο το βίντεο από την κάμερα της εταιρείας που δείχνει τη γυναίκα με την κουκούλα. Τέλος ο Κων/νος ξεσπάει στον Γεράσιμο λόγω όλης της πίεσης που του ασκείται από την αποκλειστική νοσοκόμα πράγμα που κάνει τον δεύτερο να ζητήσει την υποστήριξη της Λίζας. Έξι μήνες πριν το ατύχημα, η Άννα κι ο Κων/νος βλέπουν ότι δεν μπορούν μακριά ο ένας απ’ τον άλλον και συνειδητά πλέον η σχέση τους ξαναρχίζει.

Η Φανή πιέζει τον Κων/νο να της παραδώσει δέκα χιλιάδες ευρώ, για να κρατήσει η συμμορία την Άννα ζωντανή. Ο Δημήτρης εκτελώντας τις οδηγίες του Σταύρου, πάει στο γραφείο του Παπαδόπουλου να τον σκοτώσει. Το σχέδιό του ανατρέπεται, όταν εκεί, πέφτει πάνω στην Όλγα. Ταυτόχρονα, η Αλίκη ανακρίνεται από τον Τόνι, σε σχέση με τη δολοφονία του Λαντάνη. Η Νόρα φροντίζει το Γιώργο στο νοσοκομείο, όταν ένα ξαφνικό τηλεφώνημα τη βάζει και πάλι σε δράση. Έξι μήνες πριν το ατύχημα, η Άννα εξομολογείται στο Δημήτρη πως έχει αρχίσει και πάλι να βλέπει τον Κων/νο.

Η Νόρα προσπαθώντας να βρει το εξαφανισμένο κορίτσι στο χωριό, δέχεται τη βοήθεια της Λαμπρινής και του Αποστόλη.
Ο Κων/νος απαιτεί να μιλήσει ξανά στο τηλέφωνο με την Άννα προκειμένου να δώσει στη Φανή τις δέκα χιλιάδες ευρώ ενώ την ίδια στιγμή ο Ηλίας συναντά την καινούργια εκπρόσωπο του Αφεντάκη και ανανεώνει τη συμφωνία μαζί της. Ο Χρήστος και η Ηλέκτρα απολαμβάνουν τον έρωτα τους μέχρι τη στιγμή που ένα απειλητικό σημείωμα ταράζει την ηρεμία τους και τους βάζει σε σκέψεις. Έξι μήνες πριν το ατύχημα, ο Κων/νος και η Άννα πιάνονται επ’ αυτοφώρω σε ένα καφέ από τον Χρήστο.

Αννα, έξι µήνες πριν από το µυστηριώδες ατύχηµα, έχει µια συνάντηση µε τον Κωνσταντίνο. Του δηλώνει ότι θέλει να βάλουν ένα οριστικό τέλος στη σχέση τους. Εκείνος έχει αντίθετη άποψη. Αρχίζει να παρακολουθεί τις κινήσεις της και τη βλέπει µαζί µε τον ∆ηµήτρη. Μεθυσµένος καταλήγει έξω από το σπίτι της. Εχοντας χάσει τον έλεγχο την εκβιάζει. Της λέει ότι εάν δεν παραδεχτεί ότι έχει σχέση µε τον µικρό, θα µιλήσει στον Χρήστο. Επιστρέφοντας στο τώρα, η Μάγδα ενηµερώνεται από την Αστυνοµία ότι βρέθηκε ο άνθρωπος που οδηγούσε το αυτοκίνητό της το βράδυ που συνέβη το τροχαίο. Στη συνέχεια ο Ηλίας τής δίνει ένα φλασάκι όπου βρίσκεται αποθηκευµένο το βίντεο από το βράδυ της δολοφονίας του Σωκράτη.

Παράλληλα ο Γιώργος πηγαίνει να δει τον Κωνσταντίνο που έχει επανέλθει σε µεγάλο βαθµό. Στη συζήτηση που ακολουθεί ο Γιώργος µαθαίνει την αλήθεια για τον Μυλωνά και φεύγει µε µια σηµαντική πληροφορία που αφορά το ατύχηµα. Στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος ζητά να δει τον Χρήστο. Ο τελευταίος πηγαίνει να τον συναντήσει ιδιαίτερα προβληµατισµένος, µετά και την αναφορά του Νίκου ότι η υπόθεση της Αννας άνοιξε πάλι. Και ενώ η Νόρα περιµένει στο σπίτι τον Γιώργο, εκείνος βρίσκεται αιµόφυρτος στον δρόµο. Αυτός που τον βρίσκει σε άσχηµη κατάσταση είναι ο Τόνι, που τον µεταφέρει στο νοσοκοµείο.

Εν τω µεταξύ, η Ηλέκτρα δεν λέει να ηρεµήσει. Το καινούργιο… χτύπηµα που δέχεται είναι από τη Μάγδα. Η τελευταία, αφού της εξοµολογείται ότι εκείνη σκότωσε τον Σωκράτη, στη συνέχεια παραδίδεται στην Αστυνοµία. Το σοκ είναι µεγάλο για την Ηλέκτρα.

Close