Έρωτας-μετά

Εδώ και ένα μήνα, όλες οι σειρές στην τηλεόραση έχουν παγώσει, ενώ έχει μπει “φρένο” και στα γυρίσματα λόγω κορονοϊού.

Τα μέτρα βέβαια σταδιακά από σήμερα αίρονται, και όπως όλοι οι άνθρωποι, έτσι και οι ηθοποιοί θα γυρίσουν στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Όπως λοιπόν όλες οι σειρές, έτσι και το Έρωτας Μετά θα συνεχίσει σε λίγες μέρες τα γυρίσματα μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο. Και ναι η αγαπημένη αυτή σειρά όπως γνωρίζουμε ήδη δεν θα έχει δεύτερη σεζόν, και η αυλαία θα πέσει δυστυχώς αυτό το καλοκαίρι.

Πρόκειται για μία από τις καλύτερες σειρές της τηλεόρασης, με εξαιρετικούς ηθοποιούς και ερμηνείες, που δυστυχώς δεν έφερε τα νούμερα που περίμεναν και που άξιζε.

Γι’αυτό λοιπόν η σειρά Έρωτας Μετά θα ολοκληρώσει με τα γυρίσματα, και θα προβάλλεται στις οθόνες μας μέχρι το τέλος αυτής της σεζόν.

Έρωτας Μετά: Πότε Επιστρέφει στις οθόνες μας και τίτλοι τέλους για τη σειρά

Η Ευγενία Σαμαρά αποκάλυψε μέσα από instastory πως σε 20 μέρες οι ηθοποιοί μπαίνουν ξανά σε γύρισμα, ενώ ήδη προβάλλεται και το τρέιλερ της σειράς στο πρόγραμμα του ALPHA.

Η έναρξή τη σειράς θα γίνει στις 11/5 με παλιό επεισόδιο που θα παιχτεί σε επανάληψη , όπως και στίς 12/5 και 13 Μαΐου ξεκινάει το έρωτας μετα στις 9. το Βράδυ με νέο επεισόδιο!

Έρωτας Μετά: Πότε Επιστρέφει στις οθόνες μας και τίτλοι τέλους για τη σειρά

Close