Έρωτας Μετά Spoiler: Ένας άντρας μπαίνει στη ζωή της Νόρας

Στα επόμενα επεισόδια η Νόρα πρόκειται να γίνει αποδέκτης κάποιων περίεργων μηνυμάτων, το οποία φέρνουν απαντήσεις και αποκαλύψεις στην έρευνα της Αστυνομίας.

Μετά την αποκάλυψη πως η Άννα είναι ζωντανή, όλα αλλάζουν. Η συμμορία βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση και κάνουν το ένα λάθος πίσω από το άλλο. Ο Σταύρος, μάλιστα, τελικά προφυλακίζεται και ανησυχεί πως οι συνεργοί του θα αρχίσουν να μιλούν προκειμένου να γλιτώσουν.

Έτσι, όταν η Αλίκη πηγαίνει να τον δει στη φυλακή, της δίνει την εντολή να αναλάβει τη Φανή ώστε να μην πει τίποτα στην Αστυνομία. Την ίδια στιγμή, η Νόρα δέχεται στον λογαριασμό της στο Διαδίκτυο ένα μήνυμα από κάποιον που υποστηρίζει πως είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της.

Ωστόσο, αυτό το μήνυμα της κινεί την περιέργεια καθώς η κοπέλα αντιλαμβάνεται πως κάτι κρύβει. Οι υποψίες της επιβεβαιώνονται όταν η Νόρα βρίσκει κάτω από την πόρτα έναν φάκελο με το όνομά της που μέσα έχει την αναγγελία της κηδείας του Παράσχου. Η κοπέλα στην αρχή τρομοκρατείται αλλά στη συνέχεια αντιλαμβάνεται πως κάποιος που έχει σχέση με την υπόθεση βρίσκεται πολύ κοντά της.

Λίγες μέρες αργότερα, ο άγνωστος άντρας ξαναχτυπά και στέλνει στον λογαριασμό της Νόρας μία διεύθυνση οδηγώντας έτσι την Αστυνομία να αρχίσει να παίζει το παιχνίδι του προκειμένου να ανακαλύψουν εάν πράγματι γνωρίζει κάτι. Ο Γιώργος επιστρέφει στο αστυνομικό τμήμα, μαθαίνει για το τηλεφώνημα του αγνώστου στη Νόρα και ζητάει από τον Τόνι να το ερευνήσει. Εν τω μεταξύ, ο αστυνόμος εσωτερικών υποθέσεων λέει στον Γιώργο ότι στο μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεσή του βρέθηκαν τα αποτυπώματα του Χαμί του, του άντρα που βρήκαν νεκρό στην αποθήκη.

Παράλληλα, ο Τόνι βρίσκει στο τελευταίο βίντεο της Αννας ένα στοιχείο που τον φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο να ανακαλύψει την ταυτότητα αυτού που έχει την Άννα, ενώ ο Γιώργος βγάζει ένταλμα σύλληψης για τη Φανή.

Την επόμενη μέρα, η Νόρα λαμβάνει κάποια λουλούδια. Ωστόσο, η υπομονή της εξαντλείται και δεν θέλει να παίζει άλλο το παιχνίδι του αγνώστου.Έτσι, ξεσπάει εναντίον του ανεβάζοντας στο μπλογκ της ένα κείμενο ως απάντηση.

Close