Φλόγα και Άνεμος επόμενα επεισόδια: 6

Φλόγα και Άνεμος επόμενα επεισόδια: 6.  Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 Φλόγα και Άνεμος. Οι εξελίξεις στο daddy-cool.gr

Φλόγα και Άνεμος – Επεισόδιο 6 στις 22/10/2022

Επεισόδιο 6

Σάββατο

1968. Η Κυβέλη παίρνει ένα από τα αγαπημένα λουλούδια του Γεωργίου, για να του το πάει στο νοσοκομείο. Η στρατιωτική κυβέρνηση υπογράφει την ανάθεση ενός μεγάλου έργου, της Εγνατίας Οδού. Η Όλγα προετοιμάζει το κυριακάτικο σχέδιό της. Αυτή η Κυριακή θα είναι πολύ σημαντική για το ζευγάρι.

Η γειτόνισσά της έρχεται να την προσκαλέσει σ’ ένα πάρτι που ετοιμάζει. Η Φωτεινή και ο Μιχάλης μελετάνε τα λάθη που κάνανε καθώς μεγάλωνε ο γιος τους. Ο Φώντας διαβάζει το ημερολόγιο του Κροντηρά. Οι γιατροί του Γεωργίου αποφασίζουν να τον χειρουργήσουν.

Δείτε ακόμη Φλόγα και Άνεμος επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 5

1928. Σ’ ένα κρυφό ραντεβού τους, η Κυβέλη ετοιμάζει μια έκπληξη στον Παπανδρέου, του αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη της. Πρέπει να αντιμετωπίσουν εκείνη τον Θεοδωρίδη κι εκείνος τη Σοφία Μινέικο.

Πόσο εύκολο θα είναι αυτό; Ο Βενιζέλος υπόσχεται χαρτοφυλάκιο στον Γεώργιο, αν εκλεγούν. Κυβέλη και Παπανδρέου πρέπει επειγόντως να πάρουν διαζύγιο από τους πρώην τους. Η γέννα του παιδιού τους δεν μπορεί να γίνει στην Αθήνα, αλλά κάπου με μεγάλη μυστικότητα.

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Φλόγα και Άνεμος με ένα κλικ εδώ

Close