"Φόνισσα θα σε θάψω ζωντανή" Οι διάλογοι της 2ης σεζόν στις Άγριες Μέλισσες- Η Μυρσίνη μαθαίνει την αλήθεια

 

Σας έχουμε ένα σούπερ αποκλειστικό για τη νέα σεζόν της σειράς Άγριες Μέλισσες από το youweekly.gr! Τα νέα ότι η Ελένη ομολόγησε τον φόνο του Σέργιου φτάνουν στο σπίτι των Σεβαστών. Η Μυρσίνη γίνεται θηρίο ανήμερο, καθώς ήταν η μόνη που από την αρχή έλεγε και ξανάλεγε ότι οι Σταμίραινες είναι οι φόνισσες του παιδιού της. Τώρα κανείς δεν μπορεί να τη σταματήσει από το να ορμήσει στην Ελένη φωνάζοντας πως θα τη θάψει ζωντανή.

Δείτε επίσης Έγινε η έκπληξη στις «Άγριες Μέλισσες»: Πρωταγωνιστής από το «Κόκκινο Ποτάμι» στο «Διαφάνι»!

Η Θεοδοσία ξέρει πια όλη την αλήθεια για τον φόνο του Σέργιου και για το ποιες είναι οι δολοφόνοι του και δεν χάνει ευκαιρία να το πει στην Ελένη. Εκείνη φοβούμενη ότι θα τις προδώσει, αποφασίζει να παραδοθεί. Πηγαίνει στον ενωμοτάρχη και ομολογεί ότι εκείνη σκότωσε τον άντρα της. Θέλοντας να προστατεύσει τις αδελφές της, παίρνει όλο το έγκλημα πάνω της. Αλλωστε το είχε πει και παλαιότερα στην Ασημίνα και τη Δρόσω: «Αν συμβεί κάτι και μαθευτεί η αλήθεια, να ξέρετε ότι εγώ τον σκότωσα».

«Η Ελένη ομολόγησε ότι εκείνη σκότωσε τον Σέργιο. Ο Προύσαλης την έχει συλλάβει»

Ο Προύσαλης αρχικά δεν πιστεύει αυτό που ακούει. Η Ελένη όμως τον διαβεβαιώνει ότι αυτή είναι η αλήθεια κι εκείνος τη συλλαμβάνει. Η είδηση της σύλληψης της Λενιώς πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία στο Διαφάνι. Τα νέα δεν αργούν να φτάσουν στο σπίτι των Σεβαστών, καθώς κάποιος από το χωριό τρέχει να τους ειδοποιήσει.

«Η Ελένη ομολόγησε ότι εκείνη σκότωσε τον Σέργιο. Ο Προύσαλης την έχει συλλάβει», τους λέει ο μαντατοφόρος. «Τι είναι αυτά που λες;» τον ρωτάει σοκαρισμένος ο Δούκας. Η Μυρσίνη μόλις το ακούει ξαφνιάζεται, αλλά αμέσως βρίσκει την αυτοκυριαρχία της: «Το ήξερα. Το ήξερα ότι αυτή είναι η φόνισσα του παιδιού μου. Από την αρχή το έλεγα και δεν με πιστεύατε. Ολους σας γέλασε αλλά όχι εμένα. Εμένα δεν μπόρεσε να με ξεγελάσει ποτέ», αναφωνεί.

Τρέχει να πάρει τα πράγματά της σε έξαλλη κατάσταση και να πάει στο τμήμα να τη συναντήσει. Ο Δούκας προσπαθεί να τη σταματήσει. Και ο ίδιος θέλει να βάλει τη σκέψη του σε μια τάξη. «Αυτή τη φορά, Δούκα, δεν θα σε ακούσω. Θα πάω να βρω τη φόνισσα του Σέργιού μου και θα την κάνω να ομολογήσει ότι τον σκότωσε μπροστά μου.

Θέλω όταν το πει να με κοιτάει στα μάτια». Εκείνη την ώρα εμφανίζεται η Ασημίνα που έχει ακούσει τις φωνές. Μόλις αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει, αρχίζει να τρέμει. «Το ήξερες από την αρχή. Ηξερες ότι η αδελφή σου σκότωσε το παιδί μου και τόσο καιρό έκανες πως δεν ξέρεις τίποτα. Ετρεφα φίδι στον κόρφο μου, αλλά έννοια σου και εμείς θα λογαριαστούμε μετά», της λέει ουρλιάζοντας και φεύγει.

Δείτε επίσης Ο Γιώργος Μαυρίδης παντρεύεται! Το τρυφερό βίντεο με την ανακοίνωση του γάμου

«Είμαστε φονιάδες» – Ο Κωνσταντής καταρρέει

Η Μυρσίνη με τον Δούκα πηγαίνουν στον τμήμα. Η γυναίκα είναι έξαλλη. «Πού είναι αυτή; Πού είναι η φόνισσα του γιου μου;» φωνάζει. Ο ενωμοτάρχης προσπαθεί να τη σταματήσει, αλλά η Μυρσίνη είναι ασυγκράτητη. Πηγαίνει στο κελί που κρατείται η Ελένη και την κοιτάει με ύφος γεμάτο μίσος. «Φόνισσα Το ήξερα πως εσύ είναι η φόνισσα του παιδιού μου. Εμένα από την αρχή δεν μπόρεσες να μου ρίξεις στάχτη στα μάτια. Θα σε θάψω με τα ίδια μου τα χέρια», ουρλιάζει.

Η Ελένη δεν μιλάει παρά μόνο κοιτάει χαμηλά «Μίλα. Θέλω να το ακούσω από εσένα. Κοίτα με στα μάτια και ομολόγησε μπροστά μου», της φωνάζει. «Θα φροντίσω να πας όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο εκτελεστικό απόσπασμα. Κι αυτό δεν είναι απειλή αλλά υπόσχεση». Η Μυρσίνη φεύγει, αλλά δεν βρίσκει ησυχία. Από την άλλη, ο Δούκας, ο Κωνσταντής και ο Μελέτης έχουν χάσει τη γη κάτω από τα πόδια τους.

«Αν η Ελένη σκότωσε τον Σέργιο, τότε γιατί ο Γιάννος πήρε πάνω του το έγκλημα;» αναρωτιέται ο Κωνσταντής. «Πατέρα, σκοτώσαμε έναν αθώο. Βάψαμε τα χέρια μας με αίμα. Είμαστε φονιάδες», του λέει και σχεδόν καταρρέει. Την ίδια ώρα τα νέα φτάνουν στον Μιλτιάδη και τον Λάμπρο που στέκουν κεραυνοβολημένοι.

Close