Φως στο Τούνελ :  Ανάβει το πρώτο φως για τη δολοφονία στην Ρόδο

 Έξι μήνες μετά τη δολοφονία του οικογενειάρχη Γιώργου Καρυώτη στη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου αρχίζει να ανάβει το πρώτο φως.

Η οικογένειά του που ζει όλο αυτόν τον καιρό στο σκοτάδι, περιμένει τις απαντήσεις από τις Αρχές, για να δικαιωθεί η μνήμη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών φαίνεται πως θα παραδώσει άμεσα τα αποτελέσματα από τα δείγματα DNA που ελήφθησαν από τον τόπο του εγκλήματος.

Δείτε επίσης : Φως στο Τούνελ : Θρίλερ η υπόθεση της οικιακής βοηθού απο την Κρήτη

Το «Τούνελ» συνδέθηκε ζωντανά με τη Ρόδο. Μαζί με τη δημοσιογράφο της εφημερίδας «Δημοκρατική», Μαίρη Φώτη, ήταν τα παιδιά του θύματος, Βαγγέλης και Κατερίνα Καρυώτη.

Ο γιος του άτυχου οικογενειάρχη, Βαγγέλης, που δολοφονήθηκε μέσα στο ίδιο του το σπίτι το μεσημέρι της Τρίτης 14 Ιουνίου, κατήγγειλε τη μεγάλη καθυστέρηση των ερευνών από πλευράς των Αρχών.

«Έξι μήνες και ακόμα δεν έχουμε κάποιο νέο. Βρισκόμαστε στο σκοτάδι. Όποτε ρωτάω την αστυνομία για την εξέλιξη της έρευνας, με αγνοούν. Θέλουμε να καθαρίσει το όνομά μας γιατί κατηγορούν εμένα και τον αδελφό μου…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Φως στο Τούνελ : Μην ψάχνεις για την υπόθεση του Μάριου δε θα βρεις τίποτα Οι απειλές στην εκπομπή

Ο Βαγγέλης ήταν αυτός που βρήκε δολοφονημένο τον πατέρα του και υπέστη σοκ. Απηύθυνε έκκληση ακόμα και στον αρμόδιο υπουργό για να επισπευθούν οι έρευνες και να δικαιωθεί η μνήμη του. Ο άτυχος Καρυώτης βρέθηκε με τα χέρια πισθάγκωνα δεμένα με κορδόνια από τα άρβυλά του. Έφερε θηλιά στο λαιμό με ένα χοντρό σχοινί.

Λίγο πριν, του είχαν κλείσει με μια πετσέτα τις αεροφόρους οδούς, για να μην φωνάξει. Το ενδεχόμενο της ληστείας δείχνει να έχει αποκλειστεί, καθώς τα χρήματά του βρέθηκαν σε ένα πουγκί μέσα στο σπίτι του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Με πληροφορίες απο το anikolouli.gr

Close