Φως στο Τούνελ :  Ανοίγει ξανά η υπόθεση δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου

Φως στο τούνελ: Οι εξελίξεις που είδαμε χθες στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, σχετικά με την υπόθεση του αδικοχαμένου, Μάριου Παπαγεωργίου, ο οποίος έπεσε θύμα απαγωγής και δολοφονήθηκε τον Αύγουστο του 2012.

Η δικαιοσύνη ανοίγει νέο κύκλο ερευνών για την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου 26 χρόνων, τον Αύγουστο του 2012 που φώτισε το “Τούνελ”.

Μετά από μεγάλες καθυστερήσεις, ορίστηκε Ανακριτής που θα καλέσει σε απολογία τους επιπλέον οκτώ κατηγορούμενους που προέκυψαν από την έρευνα στους οποίους έχουν ασκηθεί σχετικές διώξεις για άμεση συνέργεια σε ανθρωποκτονία και αρπαγή. Ανάμεσα στους οκτώ κατηγορούμενους, βρίσκονται και οι δύο αστυνομικοί γιοι του εγκέφαλου.

Δείτε επίσης : Φως στο Τούνελ : Η νέα εξαφάνιση μυστήριο μητέρας στην Αθήνα

Ο κύκλος των καταθέσεων ξεκινάει και πάλι με την τραγική μητέρα του θύματος Βαρβάρα Θεοδωράκη, που κλήθηκε να καταθέσει το πρωί της Τρίτης 8 Νοεμβρίου, ενώπιον του Ανακριτή.

Θρίλερ με οστά στα Δερβενοχώρια…

Μυστήριο καλύπτει την ανεύρεση οστών από σπηλαιολόγους σε βάραθρο βάθους 60 μέτρων στην περιοχή της Στεφάνης Βοιωτίας. Δίπλα τους βρέθηκε και μία χειροβομβίδα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Τα τμήματα οστών και κρανίου που βρέθηκαν ήταν εξαιρετικά παλιά και διαβρωμένα και παραδόθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Τανάγρας που διενεργεί την προανάκριση.

Πρόκειται να δοθούν για ανθρωπολογικό έλεγχο και ανάλυση και για καλλιέργεια για λήψη DNA, εφόσον αυτό καταστεί δυνατό από την παλαιότητα που έχουν. Θα γίνει έλεγχος με την βάση εξαφανισμένων προσώπων, μήπως τυχόν προκύψει ταυτοποίηση με αγνοούμενο άτομο.

Δείτε επίσης : Φως στο Τούνελ : Όλα τα νέα στοιχεία για το έγκλημα στην Ρόδο

Δημοσιεύματα κάνουν λόγο για πιθανή σχέση με τον Μάριο Παπαγεωργίου που έπεσε θύμα απαγωγής και δολοφονίας τον Αύγουστο του 2012, κάτι που οι Αρχές θεωρούν απίθανο.

Φως στο Τούνελ : Ανοίγει ξανά η υπόθεση δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου

Πηγή photo: lamiareport.gr

Με πληροφορίες απο το anikolouli.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close