Φως στο Τούνελ : Η μαρτυρία βόμβα για τον Μάριο Παπαγεωργίου

Μια απρόσμενη πληροφορία για την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου έλαβε η Αγγελική Νικολούλη από τις φυλακές.

Το τηλεφώνημα που δέχτηκε το βράδυ της Παρασκευής, στην πρεμιέρα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» για τη νέα χρονιά, η Αγγελική Νικολούλη με πληροφορίες που αφορούσαν στην υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου σοκάρει .

Δείτε επίσης : Φως στο Τούνελ : Οι τελευταίες εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας

«Πάμε δηλαδή στον χώρο των φυλακών, που έχει ‘αγιόπαιδα’ που κάποια στιγμή αποφασίζουν να μιλήσουν. Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου, τόσα χρόνια μετά», είπε η παρουσιάστρια και συμπλήρωσε:

«Ευχαριστούμε εσάς που θέλατε να έχετε την επαφή για να μας πείτε αυτά τα ‘ιδιαίτερα’. Και επειδή ξέρω και κάποια πράγματα, από αυτόν τον υπέροχο κόσμο των φυλακών, αυτό που λέτε το είχε ακούσει, αλλά κανείς δεν είχε βγει να το επιβεβαιώσει. Δεν έβγαινε μπροστά, εσείς τολμάτε;».

«Αυτά έχει η ζωντανή εκπομπή. Μπαίνεις σε ένα θρίλερ και ξαφνικά εσείς που βλέπετε την περιπέτεια που ζει μια οικογένεια ή κάτι που απασχολεί την κοινωνία, αποφασίζετε να μιλήσετε για κάτι που γνωρίζετε, που είχε συμβεί παλιότερα και δεν είχατε μιλήσει ποτέ.

Δείτε επίσης: Φως στο Τούνελ: Ολες οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση της Άρτεμης

Αυτό είναι το σημαντικό, γι’ αυτό θαυμάζω εσάς τους τηλεθεατές που γίνεστε μάρτυρες και ρίχνετε φως σε τέτοια σκοτάδια. Έτσι έχουν βγει υποθέσεις και υποθέσεις όλα αυτά τα 28 χρόνια, γι’ αυτό σας αγαπάω και σας θαυμάζω, που κάνετε στην άκρη τον κίνδυνο», είπε ολοκληρώνοντας  η δημοσιογράφος.

Close