Φως στο Τούνελ : Νέα ανατροπή στο θρίλερ του πατέρα από τα Ψαχνά Ευβοίας

Φως στο Τούνελ : Νέα ανατροπή στο θρίλερ του πατέρα από τα Ψαχνά Ευβοίας. Ξετυλίγεται το κουβάρι του περίεργου θανάτου του αγρότη Βαγγέλη Σαλή, μετά από παρέμβαση της νέας ανακρίτριας που ανέλαβε την υπόθεσή του.

Το μπερδεμένο κουβάρι του περίεργου θανάτου του αγρότη Βαγγέλη Σαλή 33 χρόνων από το χωριό Καστέλα Ψαχνών Ευβοίας, ξετυλίγεται μετά από παρέμβαση της νέας ανακρίτριας που ανέλαβε την υπόθεσή του.

Ο δικηγόρος της μητέρας και του αδελφού του, Άγγελος Πεπόνης, μετέφερε στην εκπομπή τις τελευταίες εξελίξεις μετά τον πολυετή αγώνα τους.

Δείτε ακόμα: Φως στο Τούνελ : Στο φως και πάλι η δολοφονία της Αγραφιώτου

Η τρίτη κατά σειρά Ανακρίτρια που ανέλαβε την υπόθεση, την ανέσυρε από το αρχείο και μπαίνει δυναμικά στην έρευνα μετά και από τη δίωξη για ανθρωποκτονία που είχε ασκηθεί.

Σύμφωνα με τον κύριο Πεπόνη, έχουν προσέλθει νέοι μάρτυρες που είναι διατεθειμένοι να καταθέσουν τα όσα είδαν.

Μία μαρτυρία χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα σοβαρή και αναμένεται να φωτίσει αυτή τη σκοτεινή υπόθεση.

«Έχουμε αιτηθεί την κατ’ αντιπαράσταση εξέταση μαρτύρων που στις προηγούμενες φάσεις είχαν πέσει σε σοβαρές αντιφάσεις», τόνισε ο δικηγόρος και εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη θετική έκβαση της υπόθεσης.

Ήταν Τρίτη 24 Μαΐου 2016 όταν ο 33χρονος πατέρας από την Εύβοια, βρέθηκε μέσα σε μία αποθήκη στα χωράφια του φαρμακωμένος.

Δίπλα του εντοπίστηκε ένα μπουκάλι με φυτοφάρμακο και αυτός ήταν ο λόγος που η Αστυνομία βιάστηκε να «βαπτίσει» το θάνατό του ως αυτοχειρία. Στην πορεία αποκαλύφθηκε πως δεν ήταν το ίδιο με αυτό που βρέθηκε στον οργανισμό του.

Δείτε ακόμα: Τραγωδία στη Λευκάδα : Βρέθηκε σορός[παιδιού σε παραλία

Ο αδελφός και η μητέρα του απευθύνθηκαν στο «Τούνελ» προκειμένου να μάθουν ποιος ή ποιοι του στέρησαν τη ζωή. Έχουν περάσει εφτά ολόκληρα χρόνια και φαίνεται πως ο πολύχρονος αγώνας τους δικαιώνεται.

Δείτε ακόμα: Νότης Σφακιανάκης : Όλα όσα είπε στενός του συνεργάτης για την ζωή του σήμερα

Με πληροφορίες απο το anikolouli.gr

Close