Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του daddy-cool.gr η Χριστιάνα ζει και έρχεται στη Μάνη. Θα σας αποκαλύψουμε τον λόγο που εξαφανίστηκε.
Η Γη της Ελιάς: Το daddy-cool.gr σας έχει αποκλειστικές πληροφορίες για τον ρόλο της Χριστιάνας στη σειρά του MEGA που έρχεται για να ταράξει τα νερά και να δώσει νέα πνοή στη πλοκή. Πιο συγκεκριμένα, η Χριστιάνα σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες ζει και θα δούμε παρακάτω αναλυτικά τον λόγο που εξαφανίστηκε. Όλη η συγκλονιστική συνέχεια της σειράς.
Ο Σήφης και η Αλεξάνδρα έχουν δύο παιδιά, τον Μανώλη και την Ερωφίλη. Υπήρχε όμως και μία ακόμη κόρη, η Χριστιάννα, που σήμερα θα ήταν 26 ετών. Ένα κορίτσι όμορφο, γεμάτο ενέργεια και όνειρα, με ελεύθερο πνεύμα, αγάπη για τα ταξίδια και πολλές ανησυχίες.
Πριν από δέκα χρόνια, όταν ήταν 16 ετών, αποφάσισε να ταξιδέψει με τη μητέρα της στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Σικελία. Μάνα και κόρη πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές στο νησί, μέχρι τη στιγμή που η Χριστιάννα θέλησε να πάει μόνη της μια βόλτα για ψώνια. Η Αλεξάνδρα την περίμενε να επιστρέψει, όμως οι ώρες περνούσαν και η κόρη της δεν γύρισε ποτέ.

Η κοπέλα εξαφανίστηκε και από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε ο Γολγοθάς της Αλεξάνδρας, που προσπάθησε με κάθε τρόπο να την εντοπίσει, χωρίς αποτέλεσμα. Ολόκληρη η οικογένεια έψαξε απεγνωσμένα, μα η Χριστιάννα δεν βρέθηκε ποτέ.
Ήταν σαν να άνοιξε η γη και να την κατάπιε. Όλες οι έρευνες απέβησαν άκαρπες. Την ίδια περίοδο, η Ερωφίλη ήταν μόλις τρεις μήνες παντρεμένη με τον Αντώνη, και στην πορεία θα φανεί αν η εξαφάνιση της Χριστιάννας συνδέεται με την είσοδο του Αντώνη στην οικογένεια.

Στο παρόν, η Αλεξάνδρα επιστρέφει εσπευσμένα στα Χανιά με αφορμή τη γέννηση της κόρης της Δάφνης. Το σοκ που παθαίνει όταν βλέπει το νεογέννητο να φοράει καδένα με το όνομα «Χριστιάννα» είναι τεράστιο. Οι μνήμες ξυπνούν, ο πόνος αναβιώνει και η Αλεξάνδρα θεωρεί ότι αυτό δεν μπορεί να είναι σύμπτωση. Για εκείνη, είναι ένα σημάδι από τον Θεό ή το σύμπαν πως η κόρη της ζει και πρέπει να ξαναρχίσει την αναζήτησή της.

Η Χριστιάννα ζει
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του daddy-cool.gr η Χριστιάννα όχι μόνο ζει, αλλά η επιστροφή της θα φέρει καταιγιστικές εξελίξεις στη «Γη της Ελιάς». Το μυστήριο γύρω από την εξαφάνισή της πριν από δέκα χρόνια κρύβει μυστικά που θα συνταράξουν την οικογένεια Ρουσσάκη.
Η Χριστιάννα θα εμφανιστεί λίγο αργότερα στη σειρά και η ιστορία της θα συγκλονίσει, καθώς θα αποκαλυφθεί ότι στην εξαφάνισή της είναι μπλεγμένος ο Αντώνης, αλλά και ο ίδιος της ο πατέρας, ο Σήφης. Εκείνος γνώριζε περισσότερα απ’ όσα έδειχνε, όμως δεν τόλμησε ποτέ να αποκαλύψει την αλήθεια στην Αλεξάνδρα.

Το παρελθόν επιστρέφει και η αλήθεια θα φέρει στην επιφάνεια ένα βαρύ οικογενειακό μυστικό που μπορεί να διαλύσει τις ισορροπίες. Η Χριστιάννα θα σταθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων και η πορεία της θα καθηλώσει τους τηλεθεατές.
Μείνετε συντονισμένοι, γιατί σε λίγες ημέρες θα αποκαλύψουμε όλη την ιστορία με κάθε λεπτομέρεια.
Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς ενεργή πηγή και σαφή αναφορά του συντάκτη, σύμφωνα με τον Ν. 2121/1993 περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα.
Μπορείτε να δείτε ακόμη
- Πλησιάζει η στιγμή που ο Δημοσθένης θα βγει από την μέση
- Η Ισμήνη καταδικάζει τον Λυκούργο σε θάνατο
- Η Λουκία Βασιλείου έρχεται στη Μάνη και σκορπά τον πανικό
Γη τη ελιάς επόμενα επεισόδια: Διαβάστε πρώτοι στο daddy-cool.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς.