Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα κλείνει τον Αλέξη στο ψυχιατρείο για τη Μυρτάλη

Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στην Γη της Ελιάς στα επόμενα επεισόδια καθώς η Μαργαρίτα κλείνει τον Αλέξη στο ψυχιατρείο για τη Μυρτάλη.

Μεγάλο είναι το σοκ της Μαργαρίτας όταν έρχεται αντιμέτωπη με τις εγκληματικές πράξεις του γιου της.  Ο Αλέξης είναι άρρωστος ψυχικά … Είναι αυτός που κρατούσε όμηρο τη Μυρτάλη... Δεν μπορεί να το χωνέψει και για αυτό παίρνει μία γενναία απόφαση να τον σώσει κλείνοντας τον στο ψυχιατρείο.

η Μαργαρίτα συνέρχεται από το σοκ και αρχίζει να αναζητά τον Αλέξη

η Μαργαρίτα συνέρχεται από το σοκ και αρχίζει να αναζητά τον Αλέξη, ο οποίος είναι εξαφανισμένος . Το έχει σκάσει σε άσχημη ψυχική κατάσταση η Μαργαρίτα συνεχώς του τηλεφωνεί, χωρίς όμως να μπορεί να τον βρει και του αφήνει μηνύματα . “Πάρε αμέσως πρέπει να μιλήσουμε για το καλό σου”  του λέει.

Δείτε ακόμη Γη της Ελιάς: Ποιον σκότωσε η μητέρα της Αθηνάς-Ραγδαίες εξελίξεις

Οι ώρες περνούν και ο Αλέξης παραμένει άφαντος . Η Μαργαρίτα είναι σίγουρη πως κάτι έχει συμβεί… Ο Αλέξης αποκλείεται να ζει… Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει αντέξει το βάρος των πράξεών του.. Πιστεύω ότι μπορεί και να έχει αυτοκτονήσει …λέει σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του TV ΣΙΡΙΑΛ.

Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα κλείνει τον Αλέξη στο ψυχιατρείο για τη Μυρτάλη

λίγο αργότερα ο Αλέξης επικοινωνεί μαζί της και η Μαργαρίτα αποφασίζει να βάλει μπροστά τη λογική και φτάνει ακόμα και στο σημείο να τον απειλήσει .

“Είσαι άρρωστος παιδί μου δεν μπορείς να το καταλάβεις… έχεις μεγάλο πρόβλημα και για να μην το τραβάμε και άλλο σου λέω ότι αν δεχτείς να μπεις σε ψυχιατρική κλινική εγώ η μάνα σου θα σε καταγγείλω στην αστυνομία, για την απαγωγή της Μυρτάλης” του ξεκαθαρίζει .

ο Αλέξης κλαίγοντας ακούει τη μητέρα του και της λέει πως έχει δίκιο .Θα πάει στο ψυχιατρείο .

Δείτε ακόμη Η γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 53 , 54 , 55 , 56 , 57 , 58 , 59

Η Μαργαρίτα συμπαραστέκεται στη Μυρτάλη

Η Μαργαρίτα συμπαραστέκεται στη Μυρτάλη και μάλιστα λίγο μετά προσφέρεται  να της βρει δουλειά στα χωράφια που είχε αναλάβει πριν ασχοληθεί με τους Βρεττακούς.  Η κοπέλα Ωστόσο παραμένει φοβισμένη αλλά η Μαργαρίτα την καθησυχάζει .

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close