Η Γη της Ελιάς: Στα νέα επεισόδια της σειράς, θα δούμε τον Μανώλη και την Αμαλία να ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Μάλιστα, ο άνθρωπος που θα συνοδεύσει τη νύφη στην εκκλησία είναι κάποιος που θα κάνει τη μεγάλη έκπληξη και θα τους αφήσει όλους άφωνους.
Μετά τον πολιτικό γάμο της Κούλας και του Λεοντιάδη που θα δούμε στις οθόνες μας, ακόμα ένα αγαπημένο ζευγάρι της σειράς αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα, χαρίζοντας στους τηλεθεατές σκηνές γεμάτες συναίσθημα, λάμψη και παραδοσιακό χρώμα.
Ο Λυκούργος πάει την Αμαλία νύφη στην εκκλησία
Ο λόγος για την Αμαλία και τον Μανώλη, οι οποίοι ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας σε ένα επεισόδιο που ήδη προκαλεί ενθουσιασμό πριν καν προβληθεί. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα και διήρκεσαν μέχρι αργά το βράδυ, με το κλίμα να θυμίζει πραγματικό γαμήλιο γλέντι.

Η τελετή θα έχει έντονο κρητικό στοιχείο, τιμώντας την καταγωγή και την προσωπικότητα του Μανώλη, ενώ δεν θα λείψουν οι παραδοσιακές πινελιές, η μουσική και το μεγάλο γλέντι. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, η νύφη και ο γαμπρός θα κάνουν την εμφάνισή τους ακόμη και με άμαξα και άλογα, σε μία από τις πιο φαντασμαγορικές σκηνές της φετινής σεζόν.

Δείτε ακόμη: Η Γη της Ελιάς: Ανατροπή με το τέλος της Δάφνης- Πεθαίνει στο φινάλε;
Στον γάμο θα δώσει το «παρών» σχεδόν όλο το καστ της σειράς, κάτι που σημαίνει πως οι εξελίξεις δεν θα περιοριστούν μόνο στο ευτυχισμένο ζευγάρι. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Λυκούργος θα είναι αυτός που θα συνοδεύσει την Αμαλία, ως νύφη στην εκκλησία. Αντίθετα, το μεγάλο αυτό γεγονός φαίνεται πως θα γίνει η αφορμή για νέες συγκρούσεις, αποκαλύψεις αλλά και δυνατές συγκινήσεις που θα αλλάξουν τις ισορροπίες στη Μάνη.