Η Γη της ελιάς: Μεγάλη ανατροπή - Η Ισμήνη ερωτεύεται τον Κουράκο

Η Γη της ελιάς: Μεγάλη ανατροπή – Η Ισμήνη ερωτεύεται τον Κουράκο

Ανατρεπτικές θα είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς, η γη της ελιάς, καθώς θα δούμε την Ισμήνη να κολακεύεται από το ενδιαφέρον του Κουράκου και να αρχίζει να τον ερωτεύεται.

Η Γη της ελιάς: Στα νέα επεισόδια της σειράς, θα δούμε την Ισμήνη να είναι ψυχολογικά πολύ ευάλωτη λόγω εγκυμοσύνης, αλλά και λόγω της αδιαφορίας του Κωνσταντίνου. Ο μοναδικός που στέκεται στο πλευρό της είναι ο Κουράκος. Η κοπέλα κολακεύεται πολύ από το ενδιαφέρον του κι αρχίζει να τρέφει συναισθήματα για εκείνον.

Μία ανατροπή έρχεται στα νέα επεισόδια της σειράς, Η Γη της Ελιάς, αφού η Ισμήνη ερωτεύεται σταδιακά τον Κουράκο. Ο Πότης βρίσκεται για ακόμη μια φορά εγκλωβισμένος σε μια δική του, κατασκευασμένη αλήθεια.

Ενώ ο κόσμος γύρω του καταρρέει, εκείνος επιλέγει να παραμένει αισθηματικά μετέωρος, πιστεύοντας ακράδαντα πως η Μυρτώ τρέφει βαθιά αισθήματα για το πρόσωπό του. Η πλάνη του είναι τέτοια που αγνοεί επιδεικτικά την πικρή πραγματικότητα: η καρδιά της Μυρτώς είναι ολοκληρωτικά δοσμένη στον Κουράκο.

Η Γη της Ελιάς-Κουράκος

Κολακεύεται από το ενδιαφέρον που της δείχνει

Αυτή η ερωτική εμμονή του Πότη έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το βαρύ κλίμα που επικρατεί στους υπόλοιπους ήρωες. Ο Τζον, κυριευμένος από μια σχεδόν παθολογική ζήλια, κάνει τη ζωή της Αθηνάς μαρτύριο.

Δεν μπορεί να αποδεχτεί τη στενή της συνεργασία με τον Μιχάλη, παρά τις διαβεβαιώσεις της Μαργαρίτας και του Κωνσταντίνου πως οι ατέλειωτες ώρες στο γραφείο αφορούν αποκλειστικά τους ελαιώνες. Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη, την ώρα που ο Μανώλης και η Αμαλία παραδίδονται σε μια τελευταία νύχτα έντονου πάθους πριν εκείνος αναχωρήσει για την Κρήτη.

Η Γη της Ελιάς-Ισμήνη

Την ίδια στιγμή, η Ισμήνη, διανύοντας τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, νιώθει παραμελημένη από τον Κωνσταντίνο. Η ευάλωτη κατάστασή της την κάνει να ανταποκρίνεται θετικά στο ενδιαφέρον του Κουράκου, νιώθοντας κολακευμένη από την παρουσία του. Τέλος, το δικαστικό θρίλερ της Ασπασίας ξεκινά με τις χειρότερες προοπτικές.

Δείτε ακόμη: Η Γη της ελιάς: Ο Παυλής γίνεται θηρίο ανήμερο και παίρνει εκδίκηση από όλους

Ο Λυκούργος, από την πρώτη κιόλας στιγμή, συνειδητοποιεί πως η υπόθεση κρύβει ανατροπές που θα κάνουν τη μάχη του στην αίθουσα του δικαστηρίου εξαιρετικά δύσκολη. Μέσα σε αυτό το χάος, ο Πότης όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς» συνεχίζει να ονειρεύεται, αρνούμενος να δει πως το δικό του ειδύλλιο είναι απλώς ένα όμορφο παραμύθι….

Σχετικά αρθρα:

Γη τη ελιάς επόμενα επεισόδια: Διαβάστε πρώτοι στο daddy-cool.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς.